Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PONOVO NA SUDU

Ljiljana Jevremović: Drago mi je što Keba nije vaspitao moju ćerku

Autor: Vesti Online | 19.03.2015 - 13:30:00h | Komentara: 7

Tekstopisac Ljiljana Jevremović, koja je na sudu dokazala da je Dragan Kojić Keba otac njene vanbračne ćerke Ine, nije se umorila od sudskog preganjanja sa pevačem.

Sama brine o ćerki: Ina i Ljiljana

Sama brine o ćerki: Ina i Ljiljana

Posle brojnih sudskih sporova koje je vodila sa njim, prvo da bi dokazala da je Keba Inin biološki otac, a zatim da bi se izborila za alimentaciju, Ljiljana nastavlja dalje.

Ovih dana, pred Vrhovnim sudom se razmatra njen zahtev za povećanje mesečne alimentacije. Pošto se proces odužio, Ljiljana sprema još jednu tužbu - tužbu protiv države Srbije i to Međunarodnom sudu za ljudska prava u Strazburu, jer se proces odužio.
 
Već jednom je tužila državu sudu u Strazburu, zbog odugovlačenja sudskog postupka koji je vodila sa Kebom. Taj spor je dobila, a država je Ljiljani na ime odštete isplatila 6. 000 evra.
- Odlično poznajem put do pravde u Strazburu. Zato ću njime krenuti ponovo, kako bih izjednačila standard moje ćerke Ine sa standardom Kebine bračne dece. Jednostavno, moja je dužnost da štitim prava svog deteta. Ja sam jedina osoba u Evropi koja je spor na sudu u Strazburu dobila sama, bez pomoći advokata. Žao mi je samo što odšteta koju sam dobila pre nekoliko godina nije išla iz Kebinog džepa, već iz državnog budžeta. On propade pričajući kako nema para čak ni saobraćajnu kaznu da plati - kaže Ljiljana.

Keba

Keba, Foto: Screenshot

Ljiljana priznaje da se i te kako bavi Kebinim finansijskim stanjem i njegovim poslovnim poduhvatima. O svemu što Keba radi, ona ima dokumentaciju tešku čak 15 kilograma. Nedavno ga je prozivala kako je pravio mahinacije u kupoprodaji nekretnina, tvrdeći da ima kompletnu dokumentaciju o tome kako je pevač otuđio svu svoju imovinu samo sa ciljem da je jednog dana njegova deca rođena u braku, Nataša i Igor, ne bi delila sa njegovom vanbračnom ćerkom Inom.
- Mogla bih Kebu da tužim za svašta, za brojne laži i prevare. Kao što je mene lagao da je razveden, tako sad laže da je u braku. Šta reći o čoveku koji laže i koliko godina ima? Postavlja na internet priznanice plaćene alimentacije, pokušava da se opere. Neke znam, neke prvi put vidim. Ponosna sam što on nije vaspitavao moje dete. To je ono - svaka tuga, ima svoje zašto.

Kada je nedavno Ljiljana obelodanila da ima bogatu dokumentaciju o njegovim nekretninama, Keba je za Ljiljanu rekao "da ga ta žena ne zanima, da je bolesna, da je odron od žene..." Ali ona ne mari za to, a pravdu će kao i do sada potražiti na sudu.

Povezane vesti:

Poslednji komentari
  • mr Vreme: 19.03.2015 14:05h

    zena je luda jadno dete

  • Bože Vreme: 19.03.2015 16:54h

    Nikako mi nie jasno da neko ne želi da vidi svoje dete, svoju krv. Pa ljudi vole i decu svojih rođaka, svojih prijatelja, a neko ne voli svoje dete.

  • srce Vreme: 20.03.2015 00:13h

    po cemu je luda? zasto dete nema prava da zivi kao i njegova deca rodjena u braku? zasto ga je napravio ako ne zeli da mu posveti paznju ili udostoji zivot? nije mogla da bira ko ce joj biti roditelji a jako je surovo da otac ne zeli da vidi svoje dete i kao takvom,krv treba da mu iscedi njena majka. i ja bih to uradila za svoje dete. ako si ga napravio a nisi hteo,imas da savijes grbacu milom ili silom. i umesto da se sestre i brat vole i provode vreme zajedno,on podstice mrznju sopstvene krvi. jel to ljudski?

  • Nika Vreme: 20.03.2015 00:23h

    @mr- Zašto je luda?Vidiš da je ta djevojka već velika,a odhranila je bez pomoći nesavjsnog oca koji je znao da ima kćer!Sad se bori za njena zakonska prava!U čemu je problem?

  • JA* Vreme: 20.03.2015 06:41h

    Ne razumem - rodis dete bez znanja druge strane (osobe) ,a onda je prozivas za postojanje deteta kao i obaveze prema njemu . ZAR DECA NE BI TREBALO DA BUDU OBOSTRANA ZELJA, A NE SAMO OBAVEZA ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP