Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUKLO PRIJATELJSTVO

Ljuba i Vlada ne razgovaraju: Nisi mi drug zbog te ku**e!

Autor: Sanja Arsić | 18.11.2014 - 20:00:00h | Komentara: 7

“Jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj jednoj ženi da nas rastavi...”, ranije su Ljuba Jovanovića i Vlada Mandić pevali ovu pesmu i harali po beogradskim klubovima i kafanama, ali nakon nekoliko godina intenzivnog druženja i bratstva, oni više ne govore, i to zbog Nataše Bekvalac. Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, rukometaši su se posvađali jer je Mandić pevačicu nazvao “najvećom srpskom ku*vom”.

Ljuba Jovanović i Vlada Mandić

Ljuba Jovanović i Vlada Mandić | Foto: D. Goll

- Pre nekoliko godina Vlada je upoznao Ljubu i Natašu jer se on tada zabavljao sa Kristinom. Međutim, veza Mandića i mlađe Bekvalčeve se završila, a Nata i Ljuba su očigledno našli “zajednički jezik” i nedavno učvrstili svoju romansu. Problem između Vlade i Ljube nastao je kada je Mandić rekao svom drugu da ne bude “pi*ka” i da konačno otvori oči, jer ga Nataša vrti oko malog prsta i pravi budalu od njega. S obzirom na to da je Jovanović veoma zaljubljen u Bekvalčevu, on je pokušao da se odbrani i objasni svom drugu da to nije tako kako on misli. Kap koja je prelila čašu dogodila se kada je Vlada jedno veče pozvao druga da izađu u kafanu, a on mu odgovorio da je sa pevačicom. Tada mu je Mandić poslao poruku sledeće sadržine:


“Ti si pi*ka najveća! Ja ne mogu da verujem da si se zaljubio u najveću srpsku k*rvu. Varala te je sa kim je stigla. Sa Ćazimom, sa ovim, sa onim... Ti si pi*ka!”. Ovaj SMS pročitala je i Nataša, koja se mnogo iznervirala i besno je saopštila Ljubi: “Ili Vlada ili ja”. Čak je insistirala da na njene oči Jovanović, sada već bivšem drugu, napiše poruku da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo završeno i da je ovo poslednji put da je izvređao pevačicu. Naravno, Ljuba je poslao poruku po želji njegove drage - priča nam izvor blizak proslavljenom rukometašu, i dodaje da se odmah sutradan Jovanović iselio iz zgrade koja je u vlasništvu njegovog bivšeg druga.

Ima veliki uticaj na  partnere: Nataša Bekvalac

Ima veliki uticaj na partnere: Nataša Bekvalac | Foto: G. Srdanov

- Vlada je mnogo pomogao Ljubi, čak mu je dao i stan u zgradi koja je u njegovom vlasništvu, vodio ga na letovanja, zimovanja, kao stariji brat mu je bio. Veoma je povređen zbog ove situacije. Iako je mislio da će se Ljuba udostojiti da razgovaraju o svemu, on je došao i pokupio svoje stvari, koje je preselio kod Nataše, a ključ od stana ostavio stražaru objekta da preda Mandiću - završava naš dobro obavešteni izvor.


Pokušali smo da stupimo u kontakt sa sportistima, ali nam se do zaključenja broja nisu javili na telefon, dok nam je PR služba Nataše Bekvalac ukratko saopštila:
- Nataša nikada do sada nije komentarisala tračeve koji je prate u karijeri, pa neće ni sada.

Nata posvađala Vladu i Daču!

Pre deset godina Natašu Bekvalac i Danila Ikodinovića upoznao je Vlada Mandić, koji je tada sa vaterpolistom bio najbolji drug. Nakon što su se pevačica i sportista venčali, ona je zahtevala od svog, tada muža da prestane da se intezivno druži sa rukometašem. Kada je Vlada to čuo, rekao je Dači da ne shvata zašto se on oženio Bekvlačevom, jer smatra da ona nije prava žena za njega, još manje mu je bilo jasno šta se dogodilo Ikodinoviću da posluša svoju dragu i prekine tek tako kontakt sa njim. Njih dvojica su se pomirili kada su vaterpolista i pevačica stavili tačku na svoj brak.

Poslednji komentari
  • milos Vreme: 18.11.2014 20:22h

    Nije covek nista slagao!Videce to Ljuba i sam,pre ili kasnije!

  • BgBoy Vreme: 18.11.2014 20:59h

    Sve sve,ali ovo "proslavljeni rukometaš" bode oči ! Gde se proslavio, ako je u tablodima onda jeste!

  • bordzija Vreme: 19.11.2014 05:12h

    Ništa Vlada Mandić nije pogrešio ! Ljuba i on su godinama najbolji prijatelji i često je Vlada pokazivao svoju naklonost kao da mu je rođeni brat. Pored toga što mu je ustupio luksuzan stan, često ga je financijski pomagao i nikada nije dovodio njihovo prijateljstvo u pitanje. Od kada ga je upoznao sa Natašom, a posle i veza sa njom, Ljuba nije prestajao da priča o njoj. Iako mu je Vlada u nekoliko navrata otvarao oči kako bi ga ubedio da je ona izuzetno skupa "igračka" on ga nije poslušao. Okačio je njihovo prijateljstvo na klin i priklonio se Nataši. Pa Vlado objasni ljubi šta je Nataša radila na Ćazimovoj jahti, a ako tebi ne veruje neka piše na Natašin fan tim koji je vodio o tome istragu i tako došli do poražavajućih podataka.

  • NN Vreme: 19.11.2014 08:18h

    Tako sam i ja najboljeg ortaka izgubio! Jer je bio glup i papucar!

  • LAVINIJA Vreme: 19.11.2014 08:20h

    Ovakva vrsta jaranstva ce uskoro biti legalizovana pozitivno pravnim propisima nase drzave

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP