Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA IGNORISALA RUKOMETAŠA KOJI JE DOŠAO NA NJEN NASTUP

Ljuba opet „otkida” na Natu!

Autor: Sanja Arsić | 28.06.2014 - 09:00:00h | Komentara: 1

Nataša Bekvalac nekoliko puta je demantovala vezu sa Ljubom Jovanovićem, koji je u poslednjih nekoliko meseci više puta uslikan da ulazi u njenu zgradu, a da ne želi da je povezuju sa bivšim dečkom, dokazuje i to što ga je u četvrtak uveče, tokom nastupa u jednom beogradskom klubu potpuno ignorisala.

Ne skida oči sa nje: Ljuba Jovanović

Ne skida oči sa nje: Ljuba Jovanović | Foto: D.Goll

Kako nam je otkrio izvor koji se našao na licu mesta, rukometaš je došao sa nekoliko drugara nešto pre pevačice, i smestio se u separe koji je gledao direktno u binu.


Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac | Foto: D.Goll

- Ljuba je došao oko ponoći sa drugarima i smestio se u separe koji je gledao na scenu. Nakon toga, pojavila se i Nataša sa sestrom i drugaricama i odmah su zauzele mesto pored bine, a mislim da Nata nije ni videla kada je ulazila svog bivšeg - sadašnjeg momka.

Celu noć  je pio viski

Celu noć je pio viski | Foto: D.Goll

Kada je počeo nastup, rukometaš nije skidao pogled sa nje i izgledalo je kao da čeka momenat da ga ona pogleda, da joj se javi, ali se to nije desilo. Posle tri, četiri pesme koje je otpevala, Ljuba je počeo da pije i to baš, čim popije, odmah sipa još viskija.

Napravila odličnu atmosferu

Napravila odličnu atmosferu | Foto: D.Goll

Verovatno mu je bilo lakše da pije. Kada je Bekvalčeva napravila pauzu, odmah se smestila kod sestre i drugarica, a baš u tom momentu Jovanović je ustao, pretpostavljam da je želeo da ga vidi i ponadao se da će možda doći do njega da se pozdrave.

Ali Nata je totalno ignorisala njegovo prisustvo, zbog čega je sportista pred kraj nastupa napustio klub „Džimis“ pre pevačice - ispričao nam je izvor.

Adem Ljajić

Adem Ljajić | Foto: D.Goll

Podsećanja radi, lepa Novosađanka je nakon raskida veridbe sa Vladom Vuksanovićem, obnovila romansu sa sportistom, ali i pored toga što je on uslikan kako ulazi u njenu zgradu, kao i ona u njegovu, ona je demantovala njihovu prisnost uz izgovor da su oni prijatelji. Da li će posle ovog ignorisanja nastaviti druženje, ostaje da vidimo.

Adem Ljajić lumpovao uz Natu!


Poznati fudbaler Adem Ljajić došao je na nastup Nataše Bekvalac nešto posle ponoći i smestio se u separe, gde je bilo puno njegovih drugara. Celo veče je opušteno ćaskao sa društvom, pa je u jednom momentu ustao i počeo i da đuska.
- Bio je odlično raspoložen, videlo se da se dobro provodi. Bile su i neke devojke u društvu, ali nisam video da je nešto posebno bio prisan sa nekom od njih. Uživao je za sebe - priča izvor.

Bojana Rajić

Bojana Rajić | Foto: D.Goll

Bojana Rajić

Bojana Rajić | Foto: D.Goll

Bojana se spotakla na ulazu u klub!


Bojana Rajić je rešila da se malo provede i izašla je u noćni provod u vrtoglavim čizmama koje su je umalo koštale žestoke povrede. Naime, dok je ulazila u klub, bivša žena Vladimira Stojkovića, izgubila je kontrolu nad nogama, saplela se pred foto-reporterima, ali na njenu sreću, drug koji je bio sa njom brzo je reagovao, pa je sprečio da padne i da se povredi. Kada se povratila od šoka počela je da se smeje i dobacila fotografima da joj se od blica zavrtelo u glavu.

Poslednji komentari
  • Kostadin Vreme: 29.06.2014 06:49h

    Nema para - nema ljubavi. Sport je sport a sportisti su zanimljivi dok imaju šarma.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP