Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPČINJEN

Ljuba ostavio Kristinu Radenković čim je Nati čuo glas?!

Autor: Kurir | 02.03.2014 - 10:30:00h | Komentara: 1

Nataša Bekvalac glavni je krivac za raskid Ljube Jovanovića i Kristine Radenković.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac

Iako niko od njih to ne želi da prizna, istina je da je pevačica bila uzrok kraha veze rukometaša i voditeljke. Nataša to nije ni znala. Naime, uprkos tome što je imao devojku, Ljuba je često mislio na svoju bivšu ljubav, te je u jednom trenutku stisnuo petlju i pozvao je. Iako je tada bila u ljubavi s Vladom Vuksanovićem, Nati je bilo drago što je zove bivši dečko, pa mu se javila.

- Ljuba je bio van sebe od sreće kad mu se Nataša javila na telefon. Pričali su pola sata. Pristala je da se vide i popiju kafu, a njemu je to bilo dovoljno da shvati da nema šta više da traži s Kristinom - priča naš izvor blizak sportisti i dodaje:

Voli  provereno: Ljuba  Jovanović

Ljuba Jovanović | Foto: Zoran Ilić

- Raskinuo je s voditeljkom, ali ni na kraj pameti mu nije bilo da će ona pričati drugaricama da ga je izbacila iz stana u kojem nikad nije ni živeo i da će sve to stići do medija - završava naš izvor.
Nekoliko dana kasnije osvanula je vest da je Kristina isterala Ljubu iz stana. Ona sada tvrdi da to nije pričala jer nikad i nisu živeli zajedno. Ljubu baš briga, pošto je bio istrajan u nameri da opet bude s Natašom. Istrpeo je njen odlazak na Tajland s Vladom, a pošto se vratila u zemlju i raskinula s manekenom, uspeo je da je smuva.

Ljubavna  slagalica: Kristina  Radenković

Kristina Radenković | Foto: Vladislav Mitić

 
Pozvali smo Natašu i Ljubu, ali do zaključenja broja ostali su nedostupni, dok nam se Kristina javila:
- Moj jedini komentar je da nismo zajedno od novembra i da nikad nismo živeli zajedno. Bilo bi lepo da je tačno to što pričate jer biste imali ekskluzivu. Ne bih više ništa komentarisala i nemojte me više spajati s Ljubom - poručila nam je Kristina.
Poslednji komentari
  • borđija Vreme: 02.03.2014 11:58h

    Simptomatično za Natašu, ništa nije bitno kada su u pitanju njeni interesi ?! Ovo podseća na predparačke priče, on hoće, a ona neće ili ona hoće, a on se kao nećka ? Trivijalni model na srpski način. Jedno jutro će osvanuti naslovi "Ljuba u zagrljaju Nataše Bekvalac" i to će biti udarna vest za taj dan, potom slede demanti i mnogo priče oko niočega. Kako li je promaklo novinarima da se Vlada opija sa društvom ne bi li zaboravio ljubav svoga života. Batali alkohol Vlado, život je kratak, a ovakvih priča će biti sijaset. Tvoja je nesreća što si se zaljubio u ženu koja je operisana od emocija, one joj služe kao moneta za podkusurivanje i u reklamne svrhe !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP