Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UPORNOŠĆU DO ZVEZDA

Ljupka Stević – od Kostolca do Snup Doga! (VIDEO)

Autor: N.J. | 22.07.2015 - 17:00:00h | Komentara: 2

Ceo Balkan je poludeo nakon što je osvanula vest da je jedna srpska pevačica snimila duet sa legendom rep muzike, Snup Dogom. Istog dana rasplamsale su se Internet rasprave pošto su mnogi pokušali da pogode ko je ta srećnica.

Ljupka Stević menja gumu

Ljupka Stević menja gumu | Foto: asdd

Razna imena su bila u opticaju- od Jelene Karleuše, preko Dijane Janković, sve do Svetlane Ražnatović. Na iznenađenje mnogih, svoj put do ove zvezde probila je baš Ljupka Stević!

Ova tridesetogodišnja pevačica svoju muzičku karijeru postepeno i nenametljivo gradi od svoje šesnaeste godine. Odrasla je u Kostolcu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Ljupka je živela i nastupala u Americi i Kanadu godinu dana, dok trenutno stanuje u Beogradu gde najviše i nastupa.

Njeni hitovi iz 2012. i 2013. godine “Ljubi, ljubi dok si mlad” i “Etiketa” skrenuli su medijsku pažnju na ovu novu umetnicu te je često bila i meta paparazza. Ljupku smo viđali kako ide u lov, menja gumu pored puta ali i kako donira pomoć deci. Poslednjih godinu dana, Ljupka se očito posvetila svojoj karijeri i nedavno je lansirala svoj novi spot za pesmu “Dupli bol”. Ono što niko nije mogao ni da zamisli je da je za vreme svoje pauze pripremala ovakav šok.


Duet sa Snup Dogom je još uvek nerazjašnjena priča i jedva čekamo da saznamo kako je došlo do ove saradnje, a još više, da čujemo pesmu! Za vreme svog nedavnog boravka u Americi, Ljupka je snimila i spot za pesmu “Ole” u kojem se pojavljuje i legendarni Snup. Nezvanično saznajemo da će promocija ove numere uslediti početkom jeseni.


Ovo je prilika da se upoznate sa ovom perspektivnom estradnom umetnicom pred kojoj je tek, verujemo, burna i uspešna karijera.
 

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 22.07.2015 19:07h

    Bila se primirila jedno vreme, ali ne zadugo. To je ona, sto je razbila, onaj besni automobil, koji je bio oduzet od strane MUP-a, a ona ga je dobila od svojih prijatelja... Takodje peva i na proslavama MUP-a. Bas lepo!

  • Nurija Vreme: 24.07.2015 00:31h

    Pa naravno da nije lepo slikati , nekoga bez pitanja ,totalna nekultura i bezobrazluk .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP