Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUŽNO

Luisov sin plakao dok je gledao Knezov nastup!

Autor: Blic | 15.10.2013 - 15:00:00h | Komentara: 1

Samo zbog Knezove imitacije Luisa smo gledali šou “Tvoje lice zvuči poznato”. Dopalo nam se, ali nas je i rastužilo - kaže Luisova supruga Silvana nakon što su se svi prisetili pesme, ali i lika tragično preminulog pevača.

 Jako mi se dopao i mogu vam reći da je ta emisija pravo osveženje na malim ekranima i beg od rialitija kojima nas zatrpavaju. Sa mnom je šou gledao i naš najstariji sin Andrija (10) koji se rasplakao jer mu otac puno nedostaje - kaže Silvana.
Na pitanje koliko su Knez i ljudi koji su mu radili masku uspeli da verno prikažu njenog muža, Silvana kaže da sličnost između maskiranog Kneza i Luisa zaista postoji, ali samo na prvi pogled.

Knez

Knez glumi Luisa

 - Ja nisam običan gledalac. Obraćam pažnju na detalje. Na prvi pogled maska zaista podseća na Ljubišu, ali ako malo bolje pogledate, vidite da u gornjem delu glave nije dobro urađena. Ljubiša nije imao takve oči, čelo... Jagodice i donji deo brade su odlično urađeni, ali je brada duža nego što je imao Luis. Takođe, njega je pevački teško imitirati. Knez je to uradio dobro i pretpostavljam da i ne može bolje, ali ipak je Ljubiša imao specifičnu boju glasa i vokalne sposobnosti i njega je nemoguće u originalu imitirati - iskrena je Silvana.

Emisija je za porodicu Ljubiše Stojanovića Luisa koji je u teškoj saobraćajnoj nesreći stradao 2011. godine izazvala pomešane emocije. Silvana kaže da je niko od Luisovih kolega nije nazvao nakon šoa, ali da se čula sa porodicom i najužim krugom njihovih prijatelja koji su gledali. Svima se, kako kaže, dopalo.

Nenad Knežević Knez, kome je pripao ovaj nimalo lak zadatak, za „Blic“ kaže da je srećan zbog odobravanja koje su stigle od Luisove familije.

Luisova žena

Luisova žena sa decom

 - Imponuje mi što sam baš ja dobio zadatak da imitiram Luisa. Odrastao sam uz njegovu muziku koja je kombinacija džeza i etna i kao dete sam još skidao njegove fraze i trilere. Drago mi je što smo, bar na momenat, uspeli da oživimo uspomenu na vrsnog umetnika - kaže Knez i dodaje da nije lako biti potpuno autentičan zbog maski koje, iako jesu dobre, ipak su od silikona i menjaju oblik dok pravi grimase pevajući.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 15.10.2013 17:08h

    luis jedan jedini...vecna mu slava!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP