Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Lukas: "Kako su političari
slavili Legijin rođendan!"

Autor: Telegraf.rs | 27.04.2013 - 13:56:00h | Komentara: 1

"Islednike je najviše interesovalo zašto sam pevao Legiji na rođendanu i šta sam tražio u Šilerovoj. Rekao sam da me čudi što nisu uhapsili i kuvara koji je kuvao Legiji. Pogotovo što su još na slobodi najugledniji srpski političari koji su bili oduševljeni što im je Legija ukazao čast i pozvao ih na rođendan. Naravno, nisam rekao njihova imena, pošto sam hteo da što pre izađem iz zatvora", rekao je poznati pevač u emisiji "Goli život" TV "Hepi".

Aca Lukas

Aca Lukas | Foto: Marko Metlaš

Folk pevač Aca Lukas bio je gost u emisiji “Goli život”(koja je na programu u subotu u 21 čas na televiziji “Hepi”, prim. aut.), u kojoj je voditelju Milovanu Mariću govorio o različitim stvarima iz svog života.
Ne ponosi se svojim porocima, kokain je ostavio, posle lečenja zajedno sa legendarnim fudbalerom Dijegom Maradonom, ostavio je kocku, mada je u njoj najiskrenije uživao.
U akciji “Sablja” trebalo je da bude presuđeno i njemu i Ceci Ražnatović. Na najvišem političkom nivou bilo je rešeno da ubuduće pevaju samo za zatvorske čuvare. Na kraju, Aca Lukas je prekršajno kažnjen zbog neprijavljenog pištolja.
"U ćeliji sam bio sa legendarnim mafijozom iz Njujorka Boškom Radonjićem i budućim šefom BIA Radetom Bulatovićem", rekao je Aca Lukas, i nastavio:
"Čak sam u zatvoru priredio najuzbudljiviji koncert u životu. Kad su pukovnika Miroslava Radića vodili u Hag, započeo sam pesmu “Ustajte svi sužnji”, a u horu su me pratili svi osuđenici u CZ-u (Centralnom zatvoru, prim. aut.). Šteta što nije bilo neke televizije da snimi taj spektakl", kazao je pevač u emisiji TV “Hepi”.
Na pitanje šta su ga pitali islednici, Aca Lukas je odgovorio:
"Najviše ih je interesovalo zašto sam pevao Legiji na rođendanu i šta sam tražio u Šilerovoj. Rekao sam da me čudi što nisu uhapsili i kuvara koji je kuvao Legiji. Pogotovo što su još na slobodi najugledniji srpski političari koji su bili oduševljeni što im je Legija ukazao čast i pozvao ih na rođendan. Naravno, nisam rekao njihova imena, pošto sam hteo da što pre izađem iz zatvora. A Legijini bliski prijatelji sami će se prepoznati. Imao je on daleko boljih prijatelja od mene", rekao je pevač.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 28.04.2013 16:31h

    pevao covek za pare...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP