Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPREMAN ZA KONCERT

Lukas: Popi*aću se po svima koji pevaju na Kalemegdanu!

Autor: | 31.05.2013 - 16:24:00h | Komentara: 14

Svi oni koji se nakon 8. juna, za kada je svoj koncert na “Marakani” zakazao Aca Lukas, nađu ispod Kalemegdana mogli bi da budu popi*ani, tvrdi folk pevač Aleksandar Vuksanović, koji će se prema sopstvenom priznaju lično popeti na Beogradskog pobednika i urinirati po onima koji se zateknu dole, posebno po onima koji na tvrđavi budu nastupali.

- Kada napunim „Marakanu“, popeću se na Pobednika i pi*ati po svima koji pevaju na Kalemegdanu - rekao nam je Aca i u tom trenutku demostrirao šta će uraditi tako što se značajno uhvatio za međunožje. Ipak nismo saznali razlog njegovog gneva prema onima koji održavaju koncerte na Kalemegdanu, a među onima koji su poslednji nastupali na ovom mestu su proslavljeni kantautor Đorđe Balašević i popularni sastav “Grin dej”.

Najavio spektakl  na „Marakani“, ali i  „pljuskove“ na Kališu: Aca Lukas

Najavio spektakl na „Marakani“, ali i „pljuskove“ na Kališu: Aca Lukas | Foto: Rajko Ristić

 A kada je reč o Lukasovom koncertu i mogućnosti da ne napuni stadion Crvene zvezde, on tvrdi da o posećenosti i ne razmišlja:

- Evo, ja sam se toliko uplašio, da sam se naježio. Mnogo se poslednjih dana kalkuliše s brojevima, te može ovoliko da stane, te onoliko. Porede me sa nekima, a ja kad bih se poredio sa svima, ne bih ni radio - tvrdi folk muzičar koji će imati koncert u istom mesecu kad i njegove prijateljice i koleginice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca ražnatović, no njega ni to ne uznemirava.
- Da li ti misliš da mi imamo iste fanove? A i ako imamo, siguran sam da će zajednički fanovi ići na sve koncerte - mišljenja je Lukas, koji ipak neće ugostiti najavljivanu grčku zvezdu Anu Visi.
- Sa Anom u septembru snimam duet, treba da otpevamo tu neku obradu. A s obzirom na to da nemamo zajedničku pesmu, nema ni povoda da ona peva na mom koncertu - rekao je folker za naš list.

Za Lukasa 25 šlepera opreme!

Aca Lukas govori na sva usta da će publici na stadionu „Marakana“ prirediti spektakl, a sam dokaz jeste i 25 šlepera opreme koji su stigli u Beograd kako bi koncert izgledao što bolje.
- Lukas želi svojoj publici da priredi pre svega odličan provod. Kako bi sve bilo na zavidnom nivou on je sa svojim timom koji organizuje koncert naručio najsavremeniju opremu koja je stigla u 25 šlepera. On obećava da će publika pre svega uživati u njegovim velikim hitovima, kao i pesmama sa poslednjeg albuma, i to u programu koji će trajati sedam sati, a uskoro će otkriti još neke detalje vezane za najveću žurku na Balkanu - izjavio je za “Alo!” izvor blizak organizaciji ovog koncerta. Da li će Lukas i ovog puta oduševiti svoje obožavao ostaje nam da vidimo 8. juna na „Marakani“?

Poslednji komentari
  • vlaja Vreme: 31.05.2013 16:47h

    najezda turske muzike na zvezdin stadion sramota ko sve nece tamo drzati koncerte

  • anica Vreme: 31.05.2013 18:26h

    Djole je za tebe institucija!

  • Bozo Vreme: 31.05.2013 19:37h

    Smrk smrk za tebe je Djole Master of the Universe

  • SM Vreme: 31.05.2013 20:36h

    Đoletu ne treba 15 šlepera opreme i specijelni efekti.Ne treba mu ni droga ni alkohol. Dovoljno je da samo peva.

  • aca kromitka Vreme: 31.05.2013 20:44h

    i sta posle,mislis da si ti car...........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP