Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VELIKI ALO! SERIJAL KROZ TRNJE DO ZVEZDA

Lukas: Žene mi nikad nisu nudile seks jer nisam lep!

Autor: Biljana Radulović | 17.04.2014 - 19:00:00h | Komentara: 0

Kako je od kralja splavova postao kralj estrade, a da mu tron nisu poljuljali ni droga, alkohol i kocka potpuno otvoreno priča Alaksandar Vuksanović alijas Aca Lukas. On otkriva kako su izgledali njegovi počeci, zbog čega se potukao sa desetoricom momaka na nastupu, zašto mu devojke nisu nudile seks i čega se najviše boji kada je reč o odrastanju njegove dece.

Aca Lukas na Marakani

Aca Lukas: Sreća je bitan faktor uspeha

Lukas ističe da za uspeh nije dovoljan samo talenat.
- Svi mi koji se bavimo muzikom smo talentovani, ali neko je uspeo, a neko nije, zato je sreća ključna u svemu. Nekoga lansira dobra pesma, a nekoga odluka da bude drugačiji. Meni se desilo da dugo nisam mogao da snimim prvi solo album jer sam svirao na splavu i bilo mi je lepo, nisam ni sanjao o tome da snimam svoje pesme jer sam bio zadovoljan i dobro zarađivao. Na splav sam došao slučajno, pa smo drugar i ja uzeli da izvedemo nešto, on je pevao, a ja sam ga pratio na klaviru. Gazdama se to dopalo i počeli smo da radimo - priznaje Lukas, koji je karijeru počeo na splavu po čijem nazivu je i dobio nadimak.

aca lukas

Lukas: Teško je mentalno izdržati pritisa slave| Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Dolazili su tada razni mešetari koji su mi nudili da snimam ploče, kasete i reklame za neku basnoslovnu lovu, a ja sam to ležerno shvatao i nisam se palio na te njihove bajke. Nije mi padalo na pamet da se upuštam u diskografiju, što se kasnije ispostavilo i kao pametno jer sam napravio karijeru pre nego što sam napravio hitove. To je bilo pravo vreme jer sam postao zreo da budem popularan i da mi slava ne udari u glavu. Danas ima mnogo klinaca koji postanu popularni, ali ne mogu mentalno da izdrže pritisak jer je to mnogo teško - ističe Aca, koji je poznat kao neko ko ne trpi dobacivanja sa strane i bahate ljude, zbog čega se jedne noći našao usred tuče na „Lukasu“.

Aca Lukas

Aca Lukas: Ja sam inteligentan momčić, dećko, čovek | Foto: Blic Puls

 


- Tada nije bilo obezbeđenja na splavovima, ali dugo sam odolevao budalama koje dobacuju i hoće da me isprovociraju. Međutim, jedne noći, mi smo na bini imali daire kao rekvizit za pojedine pesme i momci koji su te noći se provodili uzeli su ih u jednom trenutku. Tako bahati, kada su izlazili poneli su daire i ja sam istrčao za njima i rekao im: „Momci, daire nisu vaše, morate da ih vratite“, a oni meni onako nabusito: „Evo, sada ćemo da ti ih damo“, i njih desetorica izvuku dve metalne šipke i krenu na mene. Tu skoče neki moji prijatelji da me brane i nastane opšti haos. Meni, hvala bogu, ništa nije falilo, ali je bilo polomljenih ruku, nogu, noseva i povreda glave. Svi smo završili na suđenju, koje je trajalo godinama, a sa nekima smo se u međuvremenu, da stvarnost bude gora, sprijateljili - otkriva Lukas i ističe da se uvek nađe neka budala koja ako ne dobije batine nije se dobro provela u gradu. Pevač otkriva da mu poroci poput alkohola, droge i kocke nisu uništili karijeru.

Aca Lukas

Aca Lukas: Sonja mi je velika podrška | Foto: Zoran Ilić

 


- Čovek pravi greške dok je živ, ja sam ih pravio i praviću ih, ali više sam grešio u privatnom životu nego u karijeri. Smatram da sam pametan i inteligentan momčić, dečko, čovek, kako hoćeš, i greške nikada nisam ponovio. Bez obzira ne sve što radim, mislim da kao čovek valjam i zato sve to nije poljuljalo moju karijeru. Ljudi su ukapirali da nisam folirant i zakucao sam svoje ime kao brend. To se ne može poljuljati, nekada sam manje aktuelan, ali to nisu padovi u karijeri - objašnjava Aca, koji je iz pakla droge izvukao i kolegu Dada Glišića.

Sonja mi je velika podrška!

Aleksandar Vuksanović se oženio Sonjom 2010. godine, a kaže da mu je ona najveća podrška u životu.
- Sonja je velikim delom uključena u moju karijeru, ako ne i najvećim. Imam njenu veliku podršku, konsultujem se s njom o većini stvari, ali sam isto toliko i ja uključen u njen posao. Najvažnije je to što se o svemu dogovaramo i kada je reč o vaspitavanju deteta, ali i obaveza koje imamo u svojim karijerama.

- On je sjajan momak koji se u jednom momentu našao na pogrešnom mestu, pa mu se to sve desilo. Drago mi je što se izvukao i vratio muzici jer je sjajan muzičar i kvalitetna ličnost - ističe pevač, koji tvrdi da mu, za razliku od kolega, obožavateljke nikada nisu nudile seks.


- Čuo sam da su mojim kolegama nudile, ali meni nisu, možda zato što nisam lep kao oni. Nabacuju mi se devojke na nastupima, ali niko ne može da ti pravi problem ako ti ne dozvoliš. Lako se takvima stavi do znanja da nećeš nešto više. Imao sam tri psihopatska slučaja, ali se i to lako reši - dodaje popularni folker, koji godinama puni po nekoliko „Arena” na koncertima, ali priznaje da svako ko poželi da mu zapeva na svadbi to mora skupo da plati.

Aca Lukas

Aca Lukas: Strah mi je da mi deca budu homoseksualci | Foto: Rajko Ristić

 


- Nemam više živaca da pevam svadbe, a ako hoćeš da se džekiraš da ti se pojavim na sat i po, brate, ima da platiš taj luksuz što ćeš da se hvališ. Kod mene ni na splavu nije bilo naručivanja pesama, pevam ono što ja hoću, a kome se sviđa, on šalje bakšiš po konobaru ili baca na binu. Bile su to ogromne sume - otkriva Lukas, koji ima četvoro dece - ćerku Miljanu, sinove Lazara i Andriju i dvogodišnju ćerku Viktoriju iz braka sa Sonjom.


- Samo želim da budu srećni, čime god da odluče da se bave, a kao otac imam strahove kada je reč o njihovoj budućnosti. Znate svi vi šta je najgore. To da ne budu homoseksualci - dodaje pevač i otkriva da Viktorija, iako je mala, voli da pevuši.
 

aca lukas

Aca: Mama je volela kako sviram klavir | Foto: Blic Puls

 

Mama je želela da postanem Mocart

Aca otkriva da nikada nije bio siromašan i da njegov put do uspeha nije bio trnovit kao kod pojedinih zvezda naše estradne scene.
- Roditelji su mi bili dobro situirani i nisam imao problema sa kupovinom instrumenata, a i ja sam se brzo osamostalio. Imao sam lepo detinjstvo, išao sam u muzičku školu i igrao fudbal, a otac mi je kupio prve klavijature kada su mi trebale. Mama je volela kako sviram klavir i dugo je mislila da će od mene postati drugi Mocart. Čak ni prvi CD nisam platio jer sam naleteo na prave saradnike, koji su prepoznali da imam potencijala. Nikada nisam plaćao ni nastupe na televizijama, to mi je bez veze - kaže Lukas.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP