Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAGAN MARINKOVIĆ BRANI PEVAČICU

Maca: Da mi je JK žena, ubio bih Ivanovića!

Autor: A. R. | 06.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 8

Dok su šale Ivana Ivanovića na račun Jelene Karleuše nekome zabavne, poznati glumac Dragan Marinković Maca spada u grupu onih koji osuđuju ovakav humor. Maca je javno stao u odbranu pevačice, rekavši da bi ubio Ivanovića da je na mestu pevačicinog supruga Duška Tošića.

Uvek na strani žena...

Uvek na strani žena... | Foto: Z. Ilić

- Ja ne branim Ivanovića. Što pljuješ više po toj Karleuši?! Šta ti je žena uradila? Da sam na mestu muža, da mi je ženu tako neko dirao, ja bih ga zgužvao, slomio bih ga kad dođe na snimanje, ubio bih ga kao zečinu. Nisi ti budala, ko si ti, udaraš mi na kašiku, pljuješ, urnišeš me. Ona je takva kakva jeste, specifična, možeš je voleti i ne voleti - izjavio je Maca za portal „Mondo”.


Tošić i Karleuša

Tošić i Karleuša | Foto: M. Perić

Jelena Karleuša se na svom profilu na Tviteru zahvalila Maci na ovom gestu.
- Dragi moj Maco, pogledala sam ovaj video i pomno slušala sve što si rekao... Da sam ti žena, imao bi mnogo duži spisak za batine, Ivanović je kap u moru. Srećom, na tu igru „svi na jednu” sam se navikla. Ali! Nisam navikla da me bilo ko javno brani. Muški je to, džentlmenski... A ova lavica pamti. Hvala - zahvalila se Jelena na ovoj društvenoj mreži.


Ide Maca oko tebe...

Ide Maca oko tebe... | Foto: M. Mitrović

Podsetimo, Ivan Ivanović je u svojim emisijama prozivao Jelenu Karleušu, što je ona iskoristila da protiv voditelja podnese tužbe. Tako se pisalo da je Jelena prikupila sat i četrdeset minuta uvreda koje su emitovane u šouu „Veče sa Ivanom Ivanovićem”, a kada se nedavno našla ovim povodom pred sudijom, pevačica je i zaplakala.

Poslednji komentari
  • Violeta Vreme: 06.02.2014 07:30h

    Bravo za Macu, ua za II! Dosadan je i bezobrazan spominjuci u emisijama JK!

  • Sydneysider Vreme: 06.02.2014 10:13h

    Karleusa i Federa su vecne musterije Ivana Ivanovica. Nas narod kaze "zasviraj pa za pojas zadeni".

  • Nadja Vreme: 06.02.2014 10:34h

    Zamisli sat ipo besplatne reklame.Pa niko je u ovoj zemlji ni ne spominje sem njega,treba svaki put posle emisije da mu se zahvali sto je toliko puta pominje,ni majka je toliko ne poklanja vremena.

  • sasa stankovic Vreme: 06.02.2014 17:54h

    Maci bi drugačije objasnio situaciju oko žena " Da krava kojim slučajem snese jaje, bila bi kvočka" to je apropo njegovog busanja u prsa. Jest da Ivan Ivanović poneka pretera, ali bože daj, mnogi to rade pa im se ne uzima za zlo. Njegovi česti napadi na JK povezani su sa njenim izletima na društvenim mrežama, a ono što ona ima da kaže, isto je sa mlaćenjem prazne slame. Maca je na ovaj način unizio Tošića, drugim rečima je rekao "Šta čekaš, lati se bejzbolke" Čudi me da je on komentariso nekoga i nešto, a do sada je bezbroj estradnih poslenika pljuvao i provocirao pa mu nitko nije pretio, uzeli su mu to kao njegovo ludilo. E moj Maca, da si ti kojim slučajem pametan, nebi ovakve gluposti plasirao da ti se drugi smeju !

  • sv Vreme: 06.02.2014 18:31h

    Bravo Maco ljudino. Taj mali je iskompleksiran i kako bi ga drugacije primetili, nego da pjuje po nekome i skuplja mrvice po podu. Neka uradi nesto opipljivo, pa onda neka komentarise, spletkaros i jadnik .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP