Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VRELO OD SAMOG STARTA U

Maca Diskrecija navalila na partnera, on je otkačio!

Autor: Pulsonline.rs | 08.03.2015 - 23:50:00h | Komentara: 5

Starleta Maca Diskrecija samo što se upoznala sa svojim "partnerom" sa kojim će deliti krevet u rijaliti programu "Parovi", nije izdržala da bude u njegovom prisustvu, a da ga ne poljubi.

Maca je navalila na partnera, što su ostali dočekali sa aplauzom.

Maca Diskrecija

Maca Diskrecija | Foto: Screenshot

Rijaliti nije još ni krenuo, a devojka bez zanimanja i karijere rešila je da se dokaže i pokaže, no kako je i sama izjavila da je završila seksualni fakultet , čini se da je edukacija ukućana već počela.
Ipak, čini se da je Maca bila previše navalentna za svog partnera, pa je on tražio da zameni partnerku što je nju iznerviralo.
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 09.03.2015 08:33h

    Boze sta je ovo. Jel Srbija steciste ovolikog broja nemoralnih devojaka. Nemamo dosta svojih pa smo doveli i komsinicu da nam popravi prosek. Ovo je dno dna. Ovo se moze samo u Srbiji.

  • MAČIĆ Vreme: 09.03.2015 14:07h

    Draga MIMA, ovo je uvozni "format" rilitija, prema tome, moglo se prvo videti u drugin CIVILIZOVANIJIM zemljama SVETA a mi samo kopiramo- A što se kvalitet učesnika tiče izbor i muških i ženskih je na istom nivou. j. Ovde nema razlike. i muškarci su nemoralni takoe. A JA BIH NAGLASILA I MORAL "HAPY" TV KOJI OVO UPRILIĆUJE.

  • nedjo Vreme: 09.03.2015 17:10h

    ovo je dno i sramota

  • bordzija Vreme: 09.03.2015 17:19h

    Složio bi se sa Mačićem-kom da je ovo rijaliti iz tzv. civilizivanog sveta i da srpski format "Parova" spada u izuzetno čedne, naspram rijalitija u kultivisanim zemljama. Tamo je normalno da se seksaju i to u što većem broju, a njihova intelektualna razina nije ništa bolja od naših. Jedina fakultativnog obrazovanja je Jelena Golubović (nije dokazano da je diplomirala) a ostali imaju po nekoliko godina pohađanja oko škola i završene više uzaludne. Ovaj rijaliti je za zabavu i ništa drugo !

  • vitez Vreme: 09.03.2015 19:02h

    Kakav vlasnik TV takvi i programi, kako je stekao bogastvo niko se ne pita, pa niste valjda očekivali da će nam prikazivati naučne radove. "pobediće opet onaj koji bude najvulgarniji, najprostiji itd. i tako nam pokazati šta nam je budućnost.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP