Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZNAČAJNA ULOGA

Maca glumi s Pirsom
Brosnanom i Olgom Kirilenko!

Autor: Telegraf | 14.05.2013 - 18:30:00h | Komentara: 3

Dragan Marinković dobio je jednu od značajnijih uloga u filmu "November Man" koji će se ovog leta snimati u Srbiji i Crnoj Gori. Maca će glumiti Rusa, bliskog prijatelja Pirsa Brosnana.

Daje sugestije  Vladi Srbije:  Maca

 Maca | Foto: Zoran Ilić

Dragan Marinković Maca dobio je jednu od značajnijih uloga u filmu “November Man” koji će se ovog leta snimati u Srbiji i Crnoj Gori. Poznati srpski glumac i voditelj pojaviće se uz Pirsa Brosnana i Olge Kirilenko u ovom akcionom ostvarenju čija se premijera očekuje 2014. godine.
- Maca je jutros odradio probno snimanje i dobio je odličnu ulogu, kaže izvor Telegrafa, blizak produkciji ovog ostvarenja, i dodaje: Marinković bi trebalo da tumači ulogu Rusa, inače Brosnanovog bliskog prijatelja, a pojaviće se u dosta zajedničkih scena s bivšim Džejmsom Bondom, kao i sa Olgom Kirilenkom, ukrajinskom lepoticom (koja se takođe proslavila u filmu o čuvenom tajnom agentu). Inače, ljudi koji su angažovali Macu bili su oduševljeni njegovom glumom u nekim ranijim “ratnim” ostvarenjima, a posebno im se dopala njegova rola iz filma “Neprijatelj” Dejana Zečevića, zaključuje izvor Telegrafa.
Dragan Marinković potvrdio nam je da je bio na probnom snimanju, ali nije želeo da otkriva detalje o svojoj novoj ulozi.
Film “November Man”, čiji je Brosnan jedan od producenata i glavni glumac, biće sniman u Srbiji i Crnoj Gori. Film je nastao na osnovu knjige Bila Grejndžera “Ne postoje špijuni” (eng. “There Are No Spies”), koja govori o bivšem operativcu CIA koji se vraća iz penzije kako bi se sukobio sa svojim bivšim učenikom u smrtnosnoj igri na visokom nivou, gde su uključeni zvaničnici CIA, ruski predsednički kandidati i čečenski teroristi.

Pirs Brosnan

Pirs Brosnan | Foto: D. Milenković

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 14.05.2013 19:04h

    Pitam se samo, kako ce Marinkovic uspeti da savlada tekst, tog Rusa koga ce tumaciti, kada ne zna da govori ni srpski a da ne zamuckuje. SVASTA!

  • volođa Vreme: 15.05.2013 03:44h

    Šta glumi, šarplaninca?

  • Lala Vreme: 15.05.2013 06:34h

    Tako je Maca glumi bodigarda ovoj Ruskinji i otvara joj vrata kod ulaska.To je veoma komplikovam tekst za pamćenje,naročito,kada se vrata otvaraju na suprotnu stranu.Tu će biti ponavljanja kadrova do besvesti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP