Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJ UVREDIO KOLEGU NA DRUŠTVENOJ MREŽI

Maca: Karamela
je hermafrodit!

Autor: S. Arsić - D. Petrović | 14.02.2013 - 00:06:00h | Komentara: 18

Pošto je najpre preporučio kolegu Gorana Stojićevića Karamelu za direktora policije zbog njegove efikasnosti u emisiji „Preljubnici”, voditelj i glumac Dragan Marinković Maca ga je i uvredio nazvavši ga dvopolnim bićem.

Daje sugestije  Vladi Srbije:  Maca

Daje sugestije Vladi Srbije: Maca | Foto: Zoran Ilić

- A što, oči moje, ovog Karamelu preljubnika ne izaberu za direktora policije? Prespreman, svaki slučaj uspešno reši! Nestranački i hermafrodit - napisao je Maca, očigledno uvek spreman da prokomentariše, pa i uvredi.


Ostalo je nepoznato iz kojih razloga se Maca, inače bivši učesnik „Velikog brata”, u kome je ostavio trag šetajući se u gaćama, baš za Karamelu uhvatio i zbog čega mu je u oči pala njegova efikasnost.

Nedostupan  za komentar:  Stojićević

Nedostupan za komentar: Stojićević | Foto: Stanko Đalić

S druge strane, Stojićević nije prokomentarisao uvredu svog kolege. Iako smo ga pozvali i poslali mu poruku, on nije odgovorio do zaključenja ovog broja. Mogući razlog za njegovo nejavljanje je kasting za nove učesnike koji će gledaocima predstaviti razne bizarne situacije.

Za razliku od Mace, koji očigledno prati Karamelinu emisiju ali o njoj nema lepo mišljenje, Seka Aleksić je fan serijala „Preljubnici”, koji je uvek nasmeje i ona to rado deli sa svojim obožavaocima na društvenoj mreži „tviter”.
- Kada će da počnu „Preljubnici”? Jedva čekam da se malo smejem - napisala je Aleksićeva.

Uzburkao duhove: Karamela u  „Preljubnicima“

Uzburkao duhove: Karamela u „Preljubnicima“ | Foto: Zoran Lončarević

RRA: „Preljubnici” samo posle ponoći!

Zbog brojnih žalbi građana na emisiju „Preljubnici”, koja se emituje na Televiziji „Pink”, a koja prema njihovom mišljenju može ozbiljno da ugrozi mentalni i moralni razvoj dece i omladine, juče je zasedala i Republička radiodifuzna agencija, koja je donela odluku da se ovakav program može emitovati samo posle ponoći.


- Savet RRA je danas okončao postupak za izricanje mera Televiziji „Pink” zbog emisije „Preljubnici”, koja je emitovana u petak 8. februara. Emiteru je naloženo da emisiju „Preljubnici” i slične programe sa ovakvim sadržajima ne može da emituje pre ponoći - piše u saopštenju RRA, a zbog pomenute emisije protiv Televizije „Pink” pokrenut je i zahtev za prekršajni postupak i emiter je dužan da se u svom informativnom programu izvini gledaocima.

- U skladu sa zakonom, zbog spornog sadržaja protiv Televizije „Pink” je podnet i zahtev za pokretanje prekršajnog postupka - piše u nastavku saopštenja RRA.

Poslednji komentari
  • админ Vreme: 14.02.2013 00:09h

    мацо ти си коњина!!!

  • Peric Ljuba Vreme: 14.02.2013 00:25h

    Sta reci za Macu vise od toga kakv nadimak ima, ali nije bitno sta je receno vec ko je rekao, toliko o macinoj iyjavi setite se njegovih biyarnih izjava u VB. A [to se tice RRA nemam komentar bune se samo zato sto je sve vise istinitih slucajeva pretoceno u serije pa se boje za nacionalni sistem u zelji, neznam sta bi rekao osim da je nacija o kojoj se vodi polemika nastala zaslugama iydajnika koji su izdavali svoje kumove kroz istoriju i ko je citao i slusao pretke shvatio je koliko je pogan narod o kom se snimaju emisije, neznam sta drugo reci, osim krivci i poganci se uvek prepoznaju i bune jer boli ih istina pozz i dajem punu podrsku Pink Televiziji jer ima hrabrosti da prikaze istinu... Goran Stoicevic je stvarno genije...

  • Srbin Vreme: 14.02.2013 00:58h

    Šta ovaj debeli i prljavi bošnjak Maca uvek kenja? Njemu nikad ništa ne odgovara, pa neka se vrati tamo odkud je pobegao, ako sme?

  • damjan Vreme: 14.02.2013 01:12h

    Maca je kvalitetna dalabu

  • rasa Vreme: 14.02.2013 08:24h

    za macn komentar u vezi sa karamelom nas narod bi rekao ; "korila loza ovcu"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP