Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DISKRECIJA ODRŽALA PRVI NASTUP

Macu kitili hiljadarkama

Autor: S. A. | 06.07.2015 - 07:30:00h | Komentara: 12

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, tokom rijalitija “Parovi” je izrazila želju da bi volela da se bavi pevanjem u Srbiji, a to joj se i ostvarilo.

Zapalila beogradski klub: Maca Diskrecija

Zapalila beogradski klub: Maca Diskrecija

Naime, bosanska starleta je u subotu uveče nastupala u jednom beogradskom klubu, a gosti nisu štedeli bakšiš. Na sve strane letele su hiljadarke, a Maca je ispunjavala sve njihove muzičke želje.


- Bio je prepun klub, a Maca je oko ponoći počela sa nastupom. Svi su je pozdravili velikim aplauzom, ona je pozdravila publiku i njene „mačiće“ i počela da ih uveseljava pesmom. U jednom momentu, sišla je sa bine i pevala sa gostima kluba, a tada su počele da lete novčanice. Dobila je baš lep bakšiš. Sve vreme je bila nasmejana i raspoložena, slikala se sa svima. Đuskala je i pevala oko četiri sata, a gazda je bio prezadovoljan. Sa njom je na bini bila i Ema Lapin - ispričao nam je izvor sa lica mesta i dodao:

- Dve devojčice od 12 godina čekale su Macu pred klubom da se slikaju sa njom, jer nisu mogle da uđu. Dovezao ih je tata iz Zemuna samo da se upoznaju sa starletom - završava priču naš izvor.

Kontaktirali smo i sa Macom da čujemo njene utiske.
- U trenutku kada sam se popela na binu zamalo sam umrla od sreće. Pevala sam i igrala, ali nije bilo nijednog mačora za mene - izjavila je za naš list starleta.
Poslednji komentari
  • nenad Vreme: 06.07.2015 08:32h

    eto zasto moramo propasti gore nego grcka! zbog takvog poremecaja vrednosti. tata doveo cerke od 12 godina da se slikaju sa macom... istom onom koja je prikazala do tad nevidjeno i najskandaloznije ponasanje kojeg bi se postidele i najokorelije stajgare sa cenom od 500 din. dosli smo dotle da uvozimo gadosti kakvih bi se postideo svako normalan, cak i bez osnovne pristojnosti! ali valjda ce srbija i to preziveti.

  • JA* Vreme: 06.07.2015 08:50h

    Doticna je pravi uzor za devojcice od 12 godina.......ne znam da li zbog krastavca , smokia , macora ili skorasnjih izjava sta je i koliko radila po izlasku iz Parova...... :(

  • nina Vreme: 06.07.2015 09:20h

    Maco zelim ti uspesnu karijeru,ali mislim da bi trebala da prestanes davati vulgarne izjave jer shou je prosao

  • Mili Vreme: 06.07.2015 09:53h

    Sreca da su mi dece malena pa se ne brinem jos za uzor kao sto je Diskrecija. Zalim ovog oca maloletnih devojcica, ali o ukusima zaista ne treba raspravljati.

  • Vera Vreme: 06.07.2015 09:59h

    Bravo Macooo,nema veze kakve ti izjave daješ za novine, VAŽNO je šta ti radiš. A krenula si pravim putem samo tako nastavi,želim ti svu sreću ovog sveta,to si zaslužila jer si iskrena i dobra duša a to je retkost u ovom zlom svetu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP