Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NAPUSTILA MUŽA ZBOG FIZIČKOG ZLOSTAVLJANJA

Maja: Bojim se za svoj život!

Autor: S. A. | 24.06.2014 - 09:30:00h | Komentara: 4

Maja Marijana je definitivno ostavila supruga Mladena Šmakića, koga je optužila za fizičko zlostavljanje. Kako je izjavila, nakon što mu je oprostila batine koje je prošle godine dobila, on je nastavio da je psihički i fizički maltretira, a kap je prelila čašu kada je biznismen nasrnuo i na pevačicinog druga, slikara Miloša Ostojića.

Konačno  odlučila da stavi tačku na brak: Maja Marijana

Konačno odlučila da stavi tačku na brak: Maja Marijana | Foto: Zoran Ilić

- Maja je zbog deteta oprostila Mladenu batine koje je dobila prošle godine od njega i pokušala je da reši njihov odnos, ali u tome nije uspela, jer je on nastavio da je maltretira. Kada ga je prvi put napustila, obećao je da nikada više neće ni glas povisiti, ali ta idila nije dugo trajala. Kap je prelila čašu kada je Majin muž pretukao njenog druga iz čista mira, a onda krenuo da vređa i psuje i pevačicu. Iste večeri pokupila je stvari i sa ćerkom napustila zajednički dom - priča nam izvor blizak Marijani.

U javnosti  delovao kao  džentlmen

U javnosti delovao kao džentlmen | Foto: Zoran Ilić


- Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku. Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći. Molim vas za razumevanje - rekla je za portal „Svet“.

Podsećanja radi, posle kraće svađe na Veliki petak prošle godine Maju je pretukao suprug kada su se vraćali sa jednog slavlja. Lekari su tada pregledom utvrdili da pevačica ima lakši potres mozga, zbog čega je upućena na maksiofacijalnu hirurgiju. Doktori su ustanovili da ima rasečenu usnu i otekline po obrazima. Zbog deteta je tada oprostila Šmakiću, ali sada je rešila da stavi tačku.
Poslednji komentari
  • ljilja Vreme: 24.06.2014 09:43h

    Ženo, draga, šta si do sada čekala??? Imaš svoj posao, svoj dinar znači nezavisna si, ostvarena kao majka i... Ne čudim se ženama koje nemaju ni zanimanje, ni posao, pa nemaju gdje, ali ti i tebi slične da tolike godine trpe kojekakve manijake, to mi nije jasno. Zalupi vrata za sobom i kreni dalje, dozovi se pameti već jednom

  • lila Vreme: 24.06.2014 12:11h

    ma nebojse,nije valda lud da zbog tebe odlezi godinu dana u zatvoru !

  • milena Vreme: 24.06.2014 13:53h

    Tuga i muka,kada kvazi muškarac silu primenjuje u komunikaciji sa ženom.zaista kada će se uvesti teže i rigiroznije kazne za fizičko zlostavljanje žena? Marijana želim ti da ovaj put budeš dosledna i izdržiš a da mu se ne vratiš.Nije lako ali vredi se boriti jer si majka dve ćerke i ne trebaš im biti model za izbor muškarca psihopate.

  • Napokon Vreme: 24.06.2014 20:11h

    Konacno da si to resila!!!Trebalo je to i ranije da uradis,jer nijedan nasilnik ne prekida svoje nasilje sve dok ima zrtvu kraj sebe.Obicna kukavica nasilna kao i svi koji su na zenu digli ruku.Navijam Majo za tebe i novi zivot bez torture.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP