Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POMIRILI SE VATERPOLISTA I ODBOJKAŠICA

Maja: Danilo, zašto izbegavaš svadbu?

Autor: Ekipa Alo! | 25.08.2014 - 10:30:00h | Komentara: 2

Nakon što se pisalo da je vaterpolista Danilo Ikodinović svoju devojku, Maju Ognjenović, zamenio profesorkom španskog jezika sa kojom ga je upoznao pevač Vlado Georgiev, na virtuelnoj mreži palo je pomirenje. Dača i Maja ne prestaju jedno drugom na Tviteru da izjavljuju ljubav, kako na srpskom, tako i na španskom i italijanskom.

Palo pomirenje: Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović

Palo pomirenje: Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović

Ipak, izgleda da Dača posle razvoda od pevačice Nataše Bekvalac ima otpor prema svadbenim ceremonijama, zbog čega se Maja ljuti. On joj očigledno nije pravio društvo na venčanju njenih prijatelja.


- Na sledeću svadbu me vodiš, ljubavi, i bez suvišnih komentara - poručio joj je vaterpolista, na šta mu je lepša polovina poručila
- I na ovu si pozvan, ljubavi, ne znam zašto izbegavaš. Da nije u pitanju groznica subotnje večeri ili ideš za Novi Sad? - pitala je Maja, ali se Danilo pravdao kako dugo nije prešao Dunav.

- I nećeš - strogo mu je odbrusila odbojkašica kojoj se očigledno ne dopadaju njegovi provodi u vojvođanskoj prestonici, gde je živeo sa bivšom surpugom.
Kako bi spustio tenziju, Danilo je Maji postavio stihove Luiđa Pirandela, uz poruku „Volim te. Predivan je ovaj italijanski”, na šta šta mu je ona poručila „Predivan si ti. Volim te”.

Podsećanja radi, mediji su prethodnih dana objavili da između Danila i Maje više nema emocija i da su raskinuli. Kao razlog navodilo se njegovo letovanje sa Nakišom Terzin, profesrokom španskog u Crnoj Gori, dok je Maja bila na turnirima. Danilo joj zbog svađe koja je među njima izbila nije ni čestitao rođendan.
Poslednji komentari
  • nnn Vreme: 25.08.2014 16:27h

    Čemu ova javna, privatna prepiska jednog para. Imaju svoje mobilne, što se ne dopisuju preko vibera ili običnih sms-ova, ili čega već. Ne razumem ovaj egzibicionizam.

  • Ana Vreme: 25.08.2014 21:35h

    Ne mogu da verujem uspesna i slobodna devojka .... sta ce joj neko ko ima 2 propala braka iza sebe

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP