Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PONOVO ŠOKIRA JAVNOST SVOJIM EMOTIVNIM STATUSIMA

Maja: Imam dečka već 7 godina!

Autor: Ivan Gajić | 18.12.2014 - 09:00:00h | Komentara: 2

O privatnom, tačnije ljubavnom životu Maje Nikolić uvek se naširoko pričalo i pisalo, pogotovo što je doskora sama to stavljala u prvi plan, međutim, vatrena Nišlijka je sada odlučula da otkrije da je već nekoliko godina u vezi sa muškarcem kojeg nikada nije predstavila javnosti.

Bivša rijaliti zvezda  otkrila da je uvek u vezi  sa muškarcem koji živi  u Nemačkoj, ali da joj on dozvoljava da nađe i drugog

Bivša rijaliti zvezda otkrila da je uvek u vezi sa muškarcem koji živi u Nemačkoj, ali da joj on dozvoljava da nađe i drugog | Foto: Rajko Ristić

Naime, Maja je za „Alo!“ rekla da je u srećnoj vezi sedam godina, a da joj dečko postaje drug samo kada počne da se zabavlja sa drugim (?!).


- Ja sam dugo, dugo godina u vezi. Neću otkrivati o kome se radi jer je to moja intima, ali vam mogu reći da živi u Nemačkoj i da je uspešan u svom poslu - rekla nam je Maja, a na naše pitanje kako je moguće da je godinama sa nekim u vezi, kada je pre nekoliko meseci svima otkrila da je sa Alenom Savićem iz Holandije, odgovara:

- Njega mi ne pominjite. Svaki bivši je bivši zato što nije valjao, a ono što je dobro traje i trajaće dugo, možda i do kraja života. On je moj oslonac, rame za plakanje, moj najbolji savetodavac, emotivni partner, najbolji prijatelj. Kada sam u vezi sa drugim čovekom, on mi je najbolji prijatelj, nas uvek vezuju neverovatne iskrene emocije - komentariše Maja, ne želeći da otkrije podatke o svom dragom, ali nam je naglasila koje dve stavke muškarac treba da ima da bi zavredio njenu pažnju.

Uvek nas  iznova iznenadi

Uvek nas iznova iznenadi | Foto: Rajko Ristić


- Ja mogu da se zabavljam samo sa nekim ko je Srbin i pravoslavac. Oni su iskreni, jaki, pravi muškarci. Naravno, drugi uslov je da može da mi ponudi nešto više od strasti, pošto je Maja Nikolić sama po sebi strast - kaže Nikolićeva.
Inače, osim sa Alenom Savićem iz Holadnije, sa kojim je u vezi bila nekoliko meseci, a raskid se pretvorio u pravi medijski cirkus, pevačica je nedavno dovođena u vezu i sa Milanom Marinkovićem, bivšim dečkom Sare Trajanović, ali i posle izlaska iz „Farme“ sa izvesnim Janom Štajnplicem. Po pevačicinim tvrdnjama, sve vreme je anonimni Nemac srpskog porekla bio u njenom životu.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 18.12.2014 16:28h

    voime oca i sina

  • Irena Vreme: 19.12.2014 09:36h

    Ovde vise nema pomoci....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP