Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALEN SAVIĆ TVRDI DA SE PEVAČICA BAVI PROSTITUCIJOM

Maja je ugovarala seks sa političarem!

Autor: B. Radulović | 04.02.2014 - 14:30:00h | Komentara: 13

Novi momenti u sagi Maje Nikolić i Alena Savića vode priču u neočekivanom smeru jer, kako „Alo!“ saznaje, njen bivši verenik Alen Savić preti pevačici da će objaviti snimke na kojima se čije kako ona ugovara seks sa pojedinim političarima za novac!

Iz vremena ljubavi: | Foto: Petar Marković

 
Savić za „Alo!“ tvrdi da je besan zbog lažnih informacija koje pevačica iznosi o njemu, zbog čega planira da joj se osveti na isti način i objavi snimke koji dokazuju da se Maja navodno bavi prositucijom.

- Kad sam video sa kim imam posla, sve razgovore sam snimao! Posedujem snimke telefonskog razgovora u kojima Maja ugovara seks sa pojedinim srpskim političarima! Na snimku se tačno čuje sa kim priča i kako ugovaraju mesto i vreme sastanka. To će biti dokaz čime se ona zapravo bavi, jer u razgovoru ugovara i cenu po kojoj će tom političaru pružiti seksualne usluge. Za 29 dana, koliko sam se družio s njom, vrlo dobro sam shvatio ko je i šta je. Sada mi traži da joj kupim stan u Beogradu kako bi prestala da priča o meni - kaže Alen i dodaje da je sa Majom glumio da je u vezi samo da bi joj pomogao da vrati starateljstvo nad sinom.

Sa druge strane, Maja tvrdi da Savić ne govori istinu i da takvi snimci ne postoje.

Maja Nikolić i Alen Savić

Samo za Alenove oči: Maja Nikolić

 
- Nikakvi snimci ne postoje! Taj snimak, za koji on kaže da je moj, nosićemo kod veštaka da kažu da li je to glas Maje Nikolić. Ako se bavim prostitucijom zašto mi nijedan političar za četiri godine nije pomogao da vratim sina?! Ako od mene dobijaju takve usluge, valjda bi mi pomogli da vratim dete. Prema tome, to su gnusne laži! - tvrdi ona.

Za fotografije koje je Savić prosledio medijima, a na kojima Maja pokazuje gole grudi, pevačica tvrdi da su snimljene samo za njegove oči.
- Sramno je sve što radi, ja sam majka dvoje dece, a te slike su bile samo za njegove oči - revoltirana je Nikolićeva, a na Savićevu tvrdnju da mu je tražila da joj kupi stan dodaje:

- S obzirom na to da se svi moji razgovori snimaju, ne bih mogla da mu tražim da mi kupi stan. U Holandiji živi na granici socijale, a u Beogradu ima svašta. Nadam se će se sklopiti konačno poternica za njim u Srbiji!

Maju tukla sestra Jelene Karleuše?!

Alen i Kaja

Alen i Kaja

Kako „Alo!“ saznaje, Majina suparnica Katarina Kaja Ješić, za koju pevačica tvrdi da ju je tukla, zapravo je sestra od tetke Jelene Karleuše! Katarina je srpskoj javnosti predstavljena kao dugogodišnja devojka Majinog verenika za koju još uvek nije utvrđeno da li je bivša ili sadašnja. Ona je, naime, nekoliko puta dolazila u Beograd iz Kalgarija, gde živi, ali je manje poznato da u Srbiji ima rođake, i to pevačicu Jelenu Karleušu. Kako smo saznali, Jelenina majka Divna Karleuša u Kanadi ima sestru, koja ima ćerku Kaju, ali zbog velike udaljenosti, rođake se retko viđaju. Ipak, da nije zaboravila rođake, Katarina pokazuje na svom profilu na Fejsbuku, gde objavljuje pesme svoje sestre Jelene, a poslednja koja joj se dopala je „Krimi rad“.

- Znam za to, ali neću treću osobu da uplićem u naše razmirice - kratko nam je prokomentarisla Maja, dok su Kaja i JK do zaključenja ovog broja bile nedostupne za komentar.

Jelena Karleuša sa mamom Divnom

Jelena Karleuša sa mamom Divnom

Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 04.02.2014 14:57h

    Hahahahahaha...Koji je ovo lik..taj Alan...Za Mju znamo da nije *svoja*/,...jadna njena deca..i sad i kad odrastu../ali TO snimanje razgovora /davanje,uzimanja i placanja / oko sexualnih usluga Maje nekom/nekim/ politicari/politicarima/ NJOJ NIJE MOGLO PASTI NA PAMET...Posto istu/da upotrebim eufemizam/ nezna da upotrebljava.Elem NEKO DRUGI je inicijator te ideje...a verovatno je danas i vlasnik snimaka...ako postoje.

  • nn Vreme: 04.02.2014 15:04h

    Komunjareeee komunjareee vi volite samo pare!

  • Ludi ja Vreme: 04.02.2014 15:04h

    Pa to mi je malo neverorovano, jedino ako je ona placala muskarcima :D ,jer nko normalan nebi riskirao sa takvim stvorom

  • Ja te zalim Vreme: 04.02.2014 15:13h

    E vidis Majo kako je to kad tebe neko blati, bila ti kriva ili ne. Samo kad se setim kako ste Soraju pljuvale, vas tri-cetiri bog zna koliko fine zene u VB, jedno vece u sobi kad ste ostale same ... i one dve satorke i ti sa tvojim Alenom, fuj!!!

  • Ceca Vreme: 04.02.2014 15:14h

    Draga redakcijo zapitajte se i vi jednom da li su vam potrebni ovakvi likovi i njihove bljuvotine u vašim novinama!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP