Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MRAČNA STRANA ESTRADE

Maja: Jedna plava pevačica se prostituiše za 50 evra!

Autor: Biljana Radulović | 08.03.2014 - 11:43:00h | Komentara: 12

Pevačica Maja Nikolić tvrdi da se velika većina njenih koleginica, ali i kolega, „prostituiše za sitne pare“! Temperametna Nišlijka bez dlake na jeziku za „Alo!“ priča da mnoge javne ličnosti koriste estradu kao paravan za prostituciju i da je jedna njena veoma popularna koleginica uspela da kupi stan zahvaljujući najstarijem zanatu, a ne pevanju!

Maja Nikolić otkrila mračnu stranu estrade

Maja Nikolić otkrila mračnu stranu estrade | Foto: Zoran Ilić

 

- Nisam ja izmislila rupu na saksiji kada je prostitucija pevačica u pitanju, jer je to javna tajna koju svi znaju. Situacija u politici, glumi i estradi je toliko delikatna da smo mi daleko od Holivuda. To čak nije ni visoka prostitucija, jer se većina njih prostituiše za male pare, tek toliko da prežive.Čak 99 odsto

Nemam dečka

Pevačica Maja Nikolić tvrdi da se velika većina njenih koleginica, ali i kolega, „prostituiše za sitne pare“! Temperametna Nišlijka bez dlake na jeziku za „Alo!“ priča da mnoge javne ličnosti koriste estradu kao paravan za prostituciju i da je jedna njena veoma popularna koleginica uspela da kupi stan zahvaljujući najstarijem zanatu, a ne pevanju!

mojih nazovi koleginica pruža seksualne usluge za samo 50 evra.

Posebno me užasava muška prostitucija, a to je dokaz koliko kao narod srljamo u propast. Da stvar bude gora, naše najveće zvezde, koji su idoli mladih generacija, takođe se bave najstarijim zanatom. Evo, nedavno je jedna plavuša kupila stan u Beogradu od 200 kvadrata, a dobro znamo koliki su honorari pevačica. Zašto onda moje starije koleginice i ja, koje znamo da pevamo, sebi ne možemo da priuštimo tako nešto?! - pita se Maja.


Nikolićeva ističe da se danas mnoge prostituke trude da postanu pevačice kako bi sebi podigle cenu u tom poslu.


- Muzička karijera im je samo paravan, a moćni klijenti su ih doveli na televizije i platili da izdaju albume. Za sve krivim muzičke urednike, koji treba da klasifikuju ko će se pojaviti na televiziji. Umesto talentovanih ljudi, mi danas imamo „ol inkluziv pevačicu“ koja pruža sve usluge! Apelujem i na roditelje koji decu šalju na muzička takmičenja da dva puta razmisle jer su takvi projekti vrlo često paravan za elitnu prostituciju. Mali je broj mojih kolega koji se ne bave ovim „biznisom“, to je samo jedan odsto i mogu da ih nabrojim na prste jedne ruke. Žao mi je jer time blate našu profesiju - zaključuje Nišlijka.

Maja zbog Alenovih  pretnji saslušana na sudu


Pevačica je pre dva dana dopunila tužbu protiv bivšeg dečka Alena Savića zbog pretnji smrću posle njihovog raskida. Ona je saslušana u sudu, gde je iznela sve zbog čega misli da joj je život ugrožen.

Maja i Alen| Foto: Petar Marković

 

- Dala sam izjavu i priložila dodatne poruke sa pretnjama koje mi je uputio, pričala sam o drogi i svim njegovim nelegalnim poslovima za koje znam. Imam 30 svedoka koji moje reči mogu da potvrde, pa ćemo videti šta će biti. Sada ću pokušati da se, posle svega što mi se dešavalo, malo odmorim - kaže pevačica, koja je nedavno izgubila majku.

Poslednji komentari
  • gacikus Vreme: 08.03.2014 12:24h

    Majo ,ocu i ja tu plavu al, moze za 30 e

  • hm Vreme: 08.03.2014 12:50h

    Crna Majo,dzabe postis,ides u crkvu,kitis amajlijama...kad takve bljuvotine iznosis i to u vreme posta. A kako ti to znas za prostituisanje? Mozda te vredja sto ti je pala cena i sa "tih pisljivih 50 e" jer su dosle mladje i lepse koleginice. Jadnice,zar ti nisi u zalosti za majkom,za oduzetim starateljstvom nad detetom...? Zapitaj se kakva si ti majka kad su ti oboje dece sa ocevima?!

  • a imena? Vreme: 08.03.2014 12:59h

    koje su to koleginice Majo? Ajde da cujemo?

  • Mica Vreme: 08.03.2014 13:06h

    A sve je potkrepila prilozenom fotografijom.

  • nedjo Vreme: 08.03.2014 16:24h

    ova je stvarno cudo, i da ,koja je ta za 50 e?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP