Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA SE NIJE POZDRAVILA SA MLADENOM ŠMAKIĆEM

Maja Marijana bežala od bivšeg muža!

Autor: A. R. | 13.11.2014 - 10:00:00h | Komentara: 3

Iako se svađala, pa mirila sa Mladenom Šmakićem, pevačica Maja Marijana definitivno je stavila tačku na njihov odnos. Kako se nekoliko puta u medijima pisalo da je Mladen fizički maltretirao Maju Marijanu, ona ga je ostavila, a na žurki povodom uspešnog koncerta Zorice Brunclik, ona je bukvalno pobegla od njega i odbila je da se pozdravi sa njim.

Kada je ugledala  svog bivšeg supruga,  koji ju je navodno  tukao, pevačica je  pobegla na drugi kraj  sale i više se nije pojav

Kada je ugledala svog bivšeg supruga, koji ju je navodno tukao, pevačica je pobegla na drugi kraj sale i više se nije pojavljivala u njegovoj blizini

- Mladen je prvi došao u restoran gde se održavala žurka povodom uspešnog koncerta Zorice Brunclik. Nekoliko minuta kasnije stigla je i Maja Marijana sa prijateljem. Pošto se Mladen u jednom trenutku udaljio od svog stola, a pevačica je došla do tog stola, ne znajući da je tu već smešten njen bivši suprug.

Šmakić se zatim vratio na svoje mesto i kada je ugledao Maju pružio joj je ruku da se pozdrave. Međutim, kada ga je ugledala, ona se samo okrenula, povukla druga i pobegla. Nije želela ni da mu se javi niti da ga pogleda - izjavio je za “Alo!” izvor koji se našao na licu mesta, dok je naš paparaco uspeo da uslika trenutak ignorisanja ovih dvoje bivših supružnika na proslavi.

Maja Marijana

Maja Marijana | Foto: Milorad Milanković


- Mladen je ostao zatečen, a kada je pevačica pobegla, samo se blago nasmejao. Ona je otišla na drugi kraj sale i nije se više pojavljivala u njegovoj blizini - kaže naš izvor koji je video celu ovu situaciju.
U nameri da čujemo pevačicin komentar na ovu priču, kontaktirali smo sa njom, ali se nije javila do zaključenja ovog broja.

Podsećanja radi, pre godinu dana u javnosti je osvanula vest da je pevačicu pretukao suprug Mladen Šmakić. Kako se tada pisalo, Maja Marijana je zbog brutalnih udaraca kojima je mlatio njen suprug prebačena u Urgentni centar, gde su joj ustanovljene teške povrede glave. Pevačica je tada napustila supruga, ali mu se ubrzo vratila.
Međutim, kap koja je prelila čašu, bio je sukob Šmakića i druga Maje Marijane. Kako se tada pisalo, Mladen je pretukao pevačicinog druga, zbog čega ga je ona ostavila i do danas mu se nije javila. Nakon što je ova vest objavljena, u našu redakciju je stiglo pismo pismo Mladena Šmakića, u kojem je on naveo da je žrtva cele priče, ali pored fotografija na kojima se vide podlivi i povrede nije želeo da otkrije ko mu je iste naneo.
Poslednji komentari
  • Pametno Vreme: 13.11.2014 10:56h

    Naravno,dovoljno dugo mu je bila zrtva.

  • komsija Vreme: 14.11.2014 07:26h

    Ona jadna postena koliko ih je samo promenila ,takve nezasluzuju da budu majke sa 16 izgube onu stvar...

  • Panta Vreme: 14.11.2014 08:59h

    Kome je ovo interesantno?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP