Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENO

Maja Marijana: Žena koja
ostavi nasilnika završi u čitulji!

Autor: Express | 08.07.2013 - 13:30:00h | Komentara: 2

Žena koja zbog nasilja odluči da ostavi muža završi ili na ulici ili u čitulji. Žena je žena, nebitno čime se bavi, rekla je pevačica.

Maja Marijana

Maja Marijana | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pevačica Maja Marijana ponovo je progovorila u javnosti šta misli o nasilju u porodici. Ona je ovoga puta otvorila dušu i na pitanje šta misli o nasilju nad ženama.
- Ne volim da pričam o svom privatnom životu. Ako ste mislili da ćete dobiti neke detalje od mene, ja vam ih neću dati jer imam svoje rezloge. Isto tako mislim da nasilje nad ženama mora da prestane da bude tabu tema i da se Balkan konačno suoči sa tim problemom. Žena koja zbog nasilja odluči da ostavi muža završi ili na ulici ili u čitulji. Žena je žena, nebitno čime se bavi - rekla je Maja.
Podsetimo, pevačicu Maju Marijanu posle kraće svađe pretukao je suprug Mladen Šmakić, dobila je nekoliko jakih udaraca, a lekari joj konstatovali potres mozga, rasečenu usnu i otekline na obrazima.
- Mladen mi je udario šamar, ali ne želim da podnosim nikakvu krivičnu prijavu protiv njega, niti da ga teretim. Ne želim to da uradim zbog naše ćerke, ipak je on njen otac - ovo je, nezvanično, u policiji izjavila pevačica Marijana Radovanović (40), poznatija kao Maja Marijana, na saslušanju povodom šamara koji joj je navodno udario suprug.
Poslednji komentari
  • irma Vreme: 08.07.2013 14:00h

    Nije Tacno Majo Zena koja ostavi i kazni nasilnika je pobiednik u daljem zivotu i ne treba da zavrsi ni na ulici nit nedo bog u citulji ,,Tvoja izjava je gnusna i bolje je da cutis ako nesmijes da pricas idi kod psiholga i ojacajsvoj ego , ovo je sramota zar da sad sve zene trpe udarce samo zato sto si ti lijena da svoju snagu i ono JA HOCU JA MOGU aktiviras ovo je ba 21 vijek i fala Bogu ima zakona zato nek te je sramota ovakvo sto izjavit ,Ja sam evo ta koja se suprostavila nasilju od muza i evo me ziva sretna zdrava i nisam na ulici ,,Tako da te molim, ucuti i kad si Budala trpi ,, Zene nedajte nikom da vas ponizava i slobodno se suprostavite i Muzu i Ocu i svakom Muskarcu koji pokusa nasilje nad vama ,,

  • Stevan Vreme: 08.07.2013 17:52h

    Kada zena ostavi nasilnika, neka kupi pistolj i neka nauci da puca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP