Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SAMOODBRANA

Maja Marijana: Žene, krenite na kik - boks!

Autor: Puls | 11.05.2013 - 19:30:00h | Komentara: 3

Pevačica Maja Marijana na Veliki petak dobila je batine od svoga supruga Mladena Šmakića. Ona je nakon nedelju dana od ovog nemoilog događaja dala ekskluzivnu ispovest za emisiju "Ekskluziv" gde je zamolila medije da je ostave na miru.

Maja Marijana

Maja Marijana i Mladen Šmakić| Foto: Emil Čonkić

Dnevni list "Blic" danas je objavio vest o tome da će pevačica upisati časove kik-boksa, kako bi bila u stanju da se sledećeg puta odbrani.
- Savetovala bih žene da krenu na kik-boks, a muškarce koji imaju višak energije da ga izbace kroz fizički rad - rekla je pevačica za "Blic"
Maja je očigledno gledala film "Enough" gde glavnu ulogu ima pevačica Dženifer Lopez, koja je nakon batina koje je dobijala od svog supruga odlučila da upiše kik-boks.
Poslednji komentari
  • moca Vreme: 11.05.2013 20:50h

    Žene,budit stub kuće,majke domaćice,dobre kuvarice,poštujte instituciju braka,vaspitavajte decu da budu dostojni članovi ovog društva.Manite se kik-boksa,i zanimanja pevaljke.

  • vox Vreme: 12.05.2013 09:42h

    Zene budite ono sto hocete,a domacinstvo,odgoj dece ili radite ZAJEDNO SA SUPRUGOM ,ali nikako da prihvatate ulogu BALKASNKE DOMACICE-ROBINJE,gde balkanski muskarac je sve samo ne onaj ko postuje instituciju braka.Zato MOCA ne zivis u XIV veku,i prekini da pricas gluposti,sve sto si naveo pitam ja tebe a sta je tebi ostalo da radis u instituciji braka,da imas na svom imenu svu imovinu,da si ti taj koji ce da bude zaposlen i donosi pare u kucu,da si ti taj koji ce odlucivati sta gde i kako.Prestanite da tretirate zene kao MUSKARCEV OBJEKAT,to su bica koja imaju mozak i mogu da rade sta hoce i kako hoce,a to sto zene podpadaju pod uticaj glupog vaspitanja da morau da kuvaju,peru,postuju instituciju braka a to znaci supruga,da vaspitavaju decu to vec one moraju same da se izbore sa tim.Ovo sto je MOCA izjavio/la je SKANDALOZNO.Ne bi me iznenadilo da kod MOCA leti koja vaspitna...

  • minaa Vreme: 12.05.2013 11:42h

    E ovako,ja sam zena,ja sam extra domacica,pri tom imam svoj posao.....veoma lojalna svom suprugu....sto znaci vjerna...stizem i da zaradim...i da skuvam 3-4 vrste jela tokom dana,ustajem u 5 pecem pogace vruce svom djetetu i svom suprugu....stignem na frizuru na mainikir...kuci imam mini tertetanu....sve u svemu ok. sam mogu samo da budem ponos svom suprugu...ali ava boze...on skita....sve mu nesto hvali...ni zalogaj mu vise nije sladak tako da ja vec podnosim tuzbu za razvod...posto svinja uvijek obali prepuno korito.....a ja zelim samo malo postovanja...a da me udari ruku do lakta bi mu otkinula ne treba mi nikkav kik boks....uhhhhhhh

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP