Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLK PEVAČICA OTVORILA DUŠU ZA ALO! POSLE PREBIJANJA

Maja Marijana:
Živim sa mužem,
ali mu nisam oprostila!

Autor: Sanja Arsić | 10.05.2013 - 14:32:00h | Komentara: 1

Iako joj na licu povrede koje je zadobila od supruga prolaze i zahvaljujući šminki skoro su nevidljive, bol koji oseća u duši i dalje je prisutan kod Maje Marijane. Pevačica je juče prvi put prošetala ulicama Beograda nakon što je bila primljena u Hitnu pomoć zbog posledica porodičnog nasilja, a naša ekipa sačekala je folkerku ispred zgrade “Pinka”, gde je snimala jednu emisiju. Ekskluzivno za “Alo!” Maja je otkrila da nasilje nije oprostila i da zbog toga sarađuje sa Mladenom Šmakićem samo poslovno, dok privatno nemaju nikakav odnos.

Maja Marijana

Još nije spremna da priča o svim detaljima života sa suprugom: Marijana

 

„Mladen i ja sarađujemo
poslovno, ali ne i privatno.
Radimo na odnosu zbog deteta”, izjavila je za naš list Maja

- Ne želim još da pričam o tome, ja bih samo želela da se cela situacija oko toga stiša, jer je veliki pritisak. Neke stvari ne mogu da demantujem, imam mnogo svedoka i ne bih mogla da demantujem događaj. Mogu da vam kažem da Mladen i ja radimo na našem odnosu, zbog deteta, a šta će biti, pokazaće vreme. On i ja sarađujemo poslovno, ali privatno nemamo nikakve relacije - rekla je za naš list Maja, a mi smo mogli da primetimo da joj čak ni sloj šminke nije u potpunosti prekrio podlive na levoj strani lica. U utorak, u svojoj emisiji “Utorkom u 8” na “DM satu” povrede je prekrivala kosom, što nije bio slučaj i ovog puta.

Maja Marijana

Maja Marijana | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Maja Marijana

Hrabro ide dalje: Maja | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Maji muž naneo

teške povrede!
Folk pevačica Maja Marijana pretučena je 2. maja, a posle ponoći primljena je u Urgentni centar, gde je priznala osoblju da joj je povrede naneo suprug Mladen Šmakić. Ovu informaciju za “Alo!” je potvrdila i dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.
- Istina je! Gospođa Radulović je bila na pregledu i registrovane su povrede glave i povrede vilice. Transportovana je na detaljne preglede i pozvana je policija - izjavila je za naš list Macura.

- I dalje živim na istoj adresi, živim sa Mladenom, ali ako živiš sa nekim, ne znači da imaš sjajan odnos sa tom osobom. Opet kažem, mi radimo na odnosu zbog deteta. Sada ne mogu o svemu detaljno da pričam, jer je sve još sveže, dosta sveže, ali ću jednog dana ispričati sve. Sada je rano za to - sa neskrivenom tugom u glasu rekla je pevačica koja je nastavila normalno da živi i radi.

- Kao što vidite, ja normalno funkcionišem, snimam emisije, nastupam, ne krijem se. Živim kao i do sada, dok se nije sve ovo izdešavalo - završila je vidno potresena Marijana.

Do komentara njenog supruga Mladena nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Mladen Šakić

Maja sa Mladenom posle batina sarađuje samo poslovno  | Foto: Dimitrije Goll

Ćutala sam jer sam htela da se situacija stiša!
Kako smo saznali od izvora bliskog Maji Marijani, njoj je suprug Mladen Šmakić zabranio da daje izjave za medije, što je ona posredno i potvrdila:
- Treba psihički da budeš jak da se svima javiš na telefon i objasniš o čemu se radi. Ja sam ćutala jer želim da se situacija stiša. A i kad bih progovorila, ne bih mogla da demantujem neke stvari. Očigledno da nekome to ne bi odgovaralo - potvrdila je naša saznanja Maja.

Poslednji komentari
  • Lazic Milka Vreme: 15.07.2013 01:05h

    Necu zbog Maje moje da bilo sta komentiram jer cuti i ona samo cu reci da ona to nije zasluzila,a njega sto se tice ne zelim ni ti da ga spomenem ..uopste me ne zanima taj NASILNIK...ali opet necu zbog moje Maje da bilo sta pisem,nju postujem i obozavam i to je to.ONA JE JAKA ZENA ONA JE NASA SKORPIJA....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP