Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUD ODLUČUJE

Maja Nikolić izgubila starateljstvo!

Autor: Kurir | 06.12.2013 - 09:02:00h | Komentara: 2

Osnovni sud 9. decembra odlučuje da li će pevačici smanjiti broj dana za viđanje s Lazarom, koji je kod oca, sa 14 na 10 mesečno.

Maja Nikolić

Maja Nikolić je pre dve godine izgubila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom i on je po pravosnažnoj presudi Prvog osnovnog suda u Beogradu pripao ocu Vuku Kandiću. Od tada pevačica 14 dana u mesecu može da viđa svoje dete i bivšem suprugu plaća alimentaciju u iznosu od 100 evra mesečno.

Odbili su moje žalbe

- Na pravdi boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili. Sad samo čekam da se okonča proces u Osnovnom sudu i da 9. decembra bude potvrđeno da li će da mi smanje viđanje sina i sa 14 na 10 dana mesečno. Čim se to završi, žaliću se Sudu u Strazburu! Neću odustati - rekla je Maja.
Nikolićeva već 16 godina sama izdržava i svog starijeg sina iz prvog braka, Novaka, za kojeg od njegovog oca Mirka Šćepanovića nikad nije dobila alimentaciju.

Veštaci na mojoj strani

- Ne znam na osnovu čega je zaključeno da ja koja radim u privatnoj firmi i još pevam na nastupima ne mogu da budem staratelj. Pa ja već godinama sama izdržavam starijeg sina, kao i teško bolesnu majku. Sudija Tatjana Jeremić, koja je takođe majka, po nekom svom nahođenju zaključila je da je Lazaru sigurnije da živi kod oca.
Iako je sudsko veštačenje išlo meni u prilog, nepravedno mi je oduzeto dete i spadam u jedan odsto slučajeva kad je dete pripalo ocu. Deca u tom uzrastu ne bi smela da se odvajaju od majke zbog emotivne vezanosti, koju su sudski veštaci utvrdili i u mojoj situaciji - kaže tužno Nikolićka.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 07.12.2013 00:56h

    mozda sudije gledale vb...?

  • svetlana Vreme: 07.12.2013 11:10h

    SIGURNO su sudije gledale V. B.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP