Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

I DALJE PO STAROM

Maja Nikolić: Mrzim Jevreje koji su bombardovali Srbiju!

Autor: Kurir | 25.09.2013 - 16:30:00h | Komentara: 6

Maja Nikolić i Miloš Bojanić, koji su pre dve godine optuženi za vređanje Jevreja u rijalitiju „Dvor“, juče su se ponovo pojavili u Palati pravde. Pevačica je jasno stavila do znanja da ostaje pri svojim ranijim iskazima da je ni zakon ni sud neće naterati da zavoli Jevreje koji su bombardovali Srbiju, dok je pevač kao dokaz priložio izjavu predsednika Saveza jevrejskih opština da su ga Jevreji razumeli i da ga ne terete, kao i stranice novina objavljene u njihovoj štampi.

Više nisu  prijateljice:  Maja Nikolić

 Maja Nikolić | Foto: Rajko Ristić

 

 Sudija je odlučila da se odgleda snimak šoua u trajanju od sat vremena koji je dostavio Pink i zaključila da je reč o igri suđenja po zadatku dobijenom od

Ovo suđenje je farsa
Miloš Bojanić tvrdi da će se boriti do kraja i dokazati da je nevin.
- Ovo suđenje je farsa. Predstavnik jevrejskog naroda me ne tereti. Ne mogu da razumem to što pravosuđe nije ušlo ozbiljno u suštinu ovog problema i što neće da prihvati istinu. Ne osećam se krivim i dokazaću da sam nevin.

zadruge. Tuženi su tvrdili da nisu vređali Jevreje, a da su njihove izgovorene reči u interesu igre i odgovor provokacijama učesnici Miki Kostić i da se to može protumačiti kao šala.
- Sve ovo mi je smešno jer nema krivičnog dela. Država treba da se bavi ozbiljnijim slučajevima, a ne da preko mog imena zbog nekih neraščišćenih računa pokušava da ruši ugled televizije na kojoj sam bila u rijalitiju. Već dve godine ponavljam da se ne osećam krivom i stojim iza svega što sam rekla. Ne postoji nijedan zakon, nijedan sud koji će me naterati da volim Jevreje koji su nas bombardovali. To se ne odnosi na ceo njihov narod, niti ja delim ljude po nacionalnosti. Mrzim one koji su nas bombardovali i nikad neću zaboraviti koliko je naše dece i ljudi poginulo - rekla je Maja.

Vendi i Mika na sledećem ročištu
Sledeće ročište zakazano je za 30. oktobar, a predloženo je da se tada saslušaju Vesna Vukelić Vendi i Mirjana Mika Kostić.

Poslednji komentari
  • sinisa Vreme: 25.09.2013 16:46h

    maja je osoba sa veoma niskim stepenom inteligencije i mislim da nije uopste svesna sta prica.sud treba da je oslobodi i trazi misljenje jedne druge institucije.

  • dragan sa Vreme: 25.09.2013 16:57h

    Maja, niste sami, i ja mrzim sve one koji su nam uveli sankcije i bombardovali.

  • Ljiljana Vreme: 26.09.2013 04:24h

    Maja je dno dna. Jevreji nikada nisu bombardovali Srbiju. Jevreji su uvek bili prijatelji srba. Sram te bilo Majo!!!

  • vesna Vreme: 26.09.2013 06:58h

    Boze, ima li ova zena gram pameti ?! Nekada je pametnije i mudrije cutati i ne reci sve sto mislis , ali ova pevaljka to jos uvek nije naucila....

  • goga Vreme: 26.09.2013 09:31h

    bravo Majo!! nedaj se i ja takodje mrzim sve koji su nas bombardovali i ubili tolko puno dece i zena i sto su nam otrovali zemlju. samo napred Majo!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP