Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA ZBOG PROBLEMA KONZUMIRA TABLETE ZA SMIRENJE I PROTIV GLAVOBOLJE

Maja Nikolić na lekovima zbog verenika!

Autor: Sanja Arsić | 29.01.2014 - 08:07:00h | Komentara: 6

Rešenje za pakleni životni period u kom se našla, Maja Nikolić pokušava da prebrodi u društvu svojih prijatelja, ali, po savetu lekara, mora da koristi lekove protiv glavobolje i terapiju za smirenje. Maju smo uslikali u blizini njenog doma na Dorćolu kako ulazi u apoteku i kupuje nekoliko različitih lekova, recept je dobila od svog lekara.

Paparaco  „Alo!“ uslikao  Maju ispred  apoteke

Paparaco „Alo!“ uslikao Maju ispred apoteke

Na depresiju u kojoj se nalazi najviše je oticalo to što je na sudu izgubila starateljstvo za sina Lazara, ali i trougao u kom se našla, jer nije znala da je njen verenik Alen Savić oženjen izvesnom Sandrom. Nikolićeva je za naš list izjavila da će abortirati, jer ne želi da ima dete sa bivšim izabranikom, te verovatno zbog takve odluke ne mari što pije skoro punu šaku lekova.

Pokazala  snimak glave  posle povreda

Pokazala snimak glave posle povreda


- Jako sam potresena zbog svega što mi se dešava, imam jake glavobolje, pa sam u dogovoru sa svojim lekarom počela da koristim terapiju koju mi je prepisao. U šoku sam zbog svega, nisam ni sanjala da ovakve stvari mogu da mi se dogode u životu. Moram zbog dece, ali i zbog sebe da budem pribrana, zato sam se držim onoga što mi je lekar prepisao - rekla nam je uznemirena Maja kada smo je sreli ispred apoteke u kojoj je kupovala tablete.

Nikolićeva pod  stresom zbog  bivšeg verenika

Nikolićeva pod stresom zbog bivšeg verenika


Tokom jučerašnjeg dana pop pevačica je gostovala u „Jutarnjem programu” na televiziji „Pink”, gde je ispričala kako joj sada već bivši verenik šalje preteće poruke.

Podsećanja radi, Maja je optužila Alena Savića da se bavi dilovanjem droge, njega i izvesnu Katarinu tužila je zbog fizičkog napad na javnom mestu i navodnih laži koje su o njoj izneli u medijima.

Ima dokaze da ju je suparnica tukla

Kada smo zatekli Maju Nikolić ispred apoteke, zapazili smo da u ruci nosi lekarske snimke, pa smo je zamolili da nam pokaže o čemu se radi. Pevačica je kod sebe imala rendgenski snimak glave i analize krvi. Na jednom od papira koje je posedovala pisalo je da je pre osam dana primljena u bolnicu jer se žalila na bolove u predelu glave i leve butine, primljena je sa podlivima preko cele leve butine, glave i stomaka, ali nije imala hematome od zadobijenih povreda.
- Odmah nakon što me je Katarina napala, otišla sam u Urgentni centar, gde su mi konstatovali povrede glave, butine i stomaka. Na snimcima se jasno vidi da imam povredu od zadobijenog udarca u glavu. Takođe sam uradila i analize krvi koje pokazuju da sam u drugom stanju. Imam sve crno na belo - rekla je Nikolićeva.

Poslednji komentari
  • Zavetnik Vreme: 29.01.2014 10:05h

    A ove nase pevaljke odmah objave vest udale se za nekog ko je u INOSTRANSTVU jer imaju fobiju od toga da im TIP bude uspesan Biznismen,kao da pariraju obicnom narodu kao snasle su se....a onda razocarenje hahah tako im treba

  • mare Vreme: 29.01.2014 11:12h

    sud je uvek na strani majke, a ovoj zeni su dvoje dece oduzeli. meni to sve govori!

  • SEKA Vreme: 29.01.2014 12:11h

    Da li ovo znaci i salju poruku devojkama da u slucaju upustanja u veze sa izabranikom traze dokaze da nije ozenjen,izvadjen iz opstine da ne postoji vencani list na to ime , ,da se ne drogira ,zdravstveno uverenje i analizu krvi,i potpis izabranika da je "slobodan ko ptica" pod uslovom da mladic poseduje moralni kod i da ga potpis obavezuje.I dok sve izabranik prikupi ,verovatno ce se i ohladiti.i znaci ukida se vezivanje samo cemo gledati na filmovima i serijama.DIVOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • marsovac Vreme: 29.01.2014 19:54h

    ONA OD KADA SE OJAVILA NA ESTRADI IMAO SAM UTISAK DA JE NA NEKIM TABLETAMA! I NJEN GOVOR, I POKRETI I JOS VIZE LAZI GOVORE O PSHI TE OSOBE! BRAVO A SUD. OVO PRVI PUT KAZEM KAD SE MAJCI ODUZMU DECA!

  • sud Vreme: 29.01.2014 20:38h

    Lek za Maju je da navata opet nekog najnovijeg "verenika", kao i do sada.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP