Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U PROBLEMU

Maja Nikolić: Proganja me bivša devojka mog verenika!

Autor: Kurir | 17.01.2014 - 12:30:00h | Komentara: 1

Maja Nikolić tvrdi da njoj i njenom vereniku Alenu Saviću u poslednje vreme život zagorčava njegova bivša devojka, s kojom je on bio četiri godine i koja sad hoće da im uništi vezu.

Više nisu  prijateljice:  Maja Nikolić

Maja Nikolić | Foto: Rajko Ristić

 - Proganja me bivša devojka mog verenika. Katarina Kaja Ješić došla je iz Kalgarija kad je čula da se ja udajem za njenog nekadašnjeg momka. Htela je da proveri da li još ima šanse kod njega. Alenu sam dala vremena da reši svoj problem s njom, a ja sam posvećena svojim sinovima i nastupu u Holandiji koji mi je on sredio. Prolazim kroz vrlo težak period jer sam saznala da je Katarina četiri godine proganjala Alenovu bivšu ženu Sandru ne bi li se on razveo od nje i ostavio svog sina od šest godina. Ponavlja mi se sudbina moje Hurem iz rijalitija „Veliki brat“, a slučajnosti ne postoje - kazala je Maja.

Ona naglašava da niko nije dovoljno jak da rasturi njenu vezu sa Alenom jer se oni iskreno vole i imaju velike planove za budućnost.
- Ne plašim se za svoju vezu, već sam u šoku što postoje takve devojke. Alen i ja se svaki dan viđamo i zaista je iskren prema meni, ali ja sam se povukla dok on i ona ne raščiste neke stvari. Oni su raskinuli još u junu i tek kad je saznala da je Alen srećan sa mnom, doletela je u Beograd da napravi problem. Oni su četiri godine bili u vezi, a od toga su dve godine živeli zajedno u Holandiji i on se nije ženio njom - naglašava pevačica.
Poslednji komentari
  • Trpimir Vreme: 18.01.2014 01:32h

    Ponavlja mi se sudbina moje Hurem iz rijalitija „Veliki brat“, a slučajnosti ne postoje Pitanje: šta je pisac ove visokoumne rečenice hteo reci?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP