Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA U PANICI!

Maja Nikolić: strahujem da će mi bivši povrediti decu!

Autor: A. O. | 03.06.2014 - 19:26:00h | Komentara: 3

Pevačica Maja Nikolić angažovala je privatno obezbeđenje koje njene sinove Novaka i Lazara prati u školu jer je njen bivši verenik, Alen Saveć, koga je tužila za prevaru, kriminalne radnje, bigamiju i pretnje smrću, nedavno stigao u Beograd iz Holandije, gde živi godinama.

Zabrinuta za  bezbednost:  Maja Nikolić

Zabrinuta za bezbednost: Maja Nikolić | Foto: Zoran Ilić

 Kako saznajemo, zbog optužnice koju je ona podnela protiv njega u Holandiji, Nemačkoj i Srbiji, on je morao da doputuje u našu zemlju kako bi dao izjavu u policiji.

Stigao u Srbiju:  Alen Savić

Stigao u Srbiju: Alen Savić | Foto: Goran Srdanov

 Alen je u Beograd stigao pre nekoliko dana, što je Maja saznala i istog trenutka obavestila nadležne organe, od kojih je tražila da zaštite nju i njenu porodicu, ali je ujedno angažovala privatno obezbeđenje, kao i svoje prijatelje, jer je zabrinuta za bezbednost svojih sinova.

Prema našim saznanjima, Alen je po dolasku u Srbiju pokušao da se nagodi sa pevačicinim advokatima da povuku tužbe, čak je i Maji slao poruke, ali ona nije želela da odustane od borbe za pravdu. Maja je čak putovala u Holandiju i Nemačku, gde je davala izjave ovim povodom.


- Tužbu neću povući, a dotični gospodin je moja prošlost i ne želim osobi poput njega da dajem na značaju. Zbog njegovog dolaska u Srbiju, nisam uplašena za sebe, ali za decu jesam. Ipak, verujem u naše organe reda i prijatelje koje sam angažovala da ih prate u školu i da im pruže zaštitu, tako da smatram da nema razloga za brigu. Sa njim ću se videti uskoro na sudu - bilo je sve što je Maja rekla kada smo je pozvali, dok detalje u kom smeru se njihov slučaj odvija trenutno zbog istrage nije smela da otkriva.

Ipak, njeni prijatelji kažu da ni njoj nije svejedno zbog Alenovog boravka u našoj prestonici, jer se radi o slučaju koji je dobio međunarodni značaj. Stvari za koje je ona njega tužila su vrlo ozbiljni prkršaji, zbog čega je njegova firma u Holandiji pretrpela određene konsekvence i Alenu se na teret stavljaju ozbiljne kriminalne radnje.

Podsećanja radi, Maja je Alena tužila za utaju poreza, prouizvodnju i prodaju narkotika, ali i preteće poruke koje joj je slao.

- Lešinarko, postaćeš invalid! Nisi svesna u šta si se upetljala. Ku**etino, predstavljaš se kao velika Srpkinja, a ti si obična drolja. Napiši na Tviteru demant. Ološu jeftini, naj***ćeš ako ne dematuješ, ali nećemo te ubiti, nego silovati i unakaziti. Odgovori da znam jesi li razumela. Ja ti otvoreno govorim ko sam, pa da vidim koliko si pametna - sadržaj je samo jedne od poruka koje je Maja pokazala u policiji. 

Poslednji komentari
  • Alek Vreme: 04.06.2014 07:29h

    Ne znas vise kako da se pojavis u medijima pa sad uvlacis i decu u tu pricu. Bruka.

  • mila Vreme: 04.06.2014 08:08h

    Majo sestro slatka preter.

  • Jelena Vreme: 10.06.2014 16:45h

    Verovatno nece biti objavljeno ali probacu. Maja je psihicki nestabilna osoba a autor ovog teksta nepismen. Maja ne moze nikoga tuziti za utaju poreza i proizvodnju narkotika. To moze samo javni tuzilac ( KZ Republike Srbije)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP