Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UZDA SE U PREZIMENJAKA

Maja Nikolić: Toma će mi vratiti dete!

Autor: A. Radojević | 24.01.2014 - 19:30:00h | Komentara: 7

Iako je sud odlučio da sedmogodišnji Lazar pripadne ocu Vuku Kandiću, Maja Nikolić ne odustaje od borbe za starateljstvo nad sinom i, kako kaže, uz pomoć predsednika Srbije Tomislava Nikolića sigurno će uspeti da poništi presudu i dobije nazad svog mezimca. S obzirom na to da je zbog reorganizacije sudstva Majin slučaj pripao drugom sudiji, zakazano je novo ročište za sledeću nedelju u Prvom osnovnom sudu u Novom Beogradu, kada će pevačica zatražiti novo veštačenje i pokušati da dobije starateljstvo nad Lazarom, u čemu će joj, kako se nada, pomoći predsednik Srbije! Ona je, naime, 26. decembra prošle godine predala dokumenta u vezi sa slučajem kabinetu predsednika, za šta ima i priznanicu, koju nam je pokazala.

Pokazala priznanicu da je dokumentaciju  predala Nikoliću

Pokazala priznanicu da je dokumentaciju predala Nikoliću | Foto: Zoran Lončarević

 - Nadam se da ću u narednih mesec dana dobiti pismeni ili bilo kakav odgovor od predsednika Tome Nikolića jer sve ovo je velika nepravda. I dalje postoji mogućnost da se presuda promeni. Ako se uključi Nikolić, postoji mogućnost da padne sve i da krenemo lepo sve iz početka. Baš kao što se desilo u slučaju male Ree, koja je ostala kod majke jer je to božje pravo - izjavila je pevačica, koja očigledno ne zna da predsednik ima izvršnu vlast i da se ne meša u sudstvo, što su nam potvrdili i u njegovom kabinetu.

- Predsednik se ne meša u poslove suda. Ko god da je u pitanju, to nije u njegovoj nadležnosti - rekli su nam u kabinetu predsednika Srbije.

„Ne curi iz Predsedništva“: Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: FoNet / EPA

Uprkos svemu, Maja se nada najboljem ishodu, s obzirom na to da je zakazano novo ročište.
- Prvi put posle četiri i po godine, Gospod me je pogledao i sada znate zašto se pričešćujem i postim, pa su moje molitve bile uspešne i konačno je jedno veliko zlo u vidu prethodnog sudije sklonjeno sa mog slučaja. Novi sudija je preuzeo moj slučaj, sledeče ročište je 29. januara, dva sata će biti saslušavan sudski veštak, a ono za šta ću se ja boriti jeste da dete pripadne meni, bez obzira na odluku prethodnog sudije. Tražiću novo veštačenje jer hoću da se borim do kraja u Srbiji - rekla je Nikolićeva po izlasku iz sudnice i dodala ne žali nijedan dinar koji je dala na suđenja i veštačenja.

- Nije bitno da li voliš stav i karakter Maje Nikolić, da li neko voli moje pesme, da li sam prostitutka, da li radim u pošti ili dragstoru, ne možeš mi uzeti dete! Zarađujem, imam krov nad glavom, dajem alimentaciju, odškovala sam drugog sina, čuvam bolesnu majku, a nisam uključena u vaspitanje svog deteta. Moj Lazar živi bez majke samo zbog nečije sujete i animoziteta prethodnog sudije, koji već dve godine dete dosuđuje ocu, bez obzira na sudska veštačenja. Jedno veštačenje košta 100.000 dinara, ja sve to plaćam, do sada sam za advokate dala više od 15.000 evra. Zato nemam spotove i nove hitove, jer finansiram sudstvo. Ovo novo veštačenje bi trebalo da košta 150.000 dinara, ali idem i dalje! Objasnite mi zašto mi se oduzima dete! Ja mislim da je nekom uticao na sudstvo - tvrdi Nikolićeva, ne želeći da otkrije ko je imao uticaj na sudije.


U pocepanim čarapama u sudu!

Malo pukle

Malo pukle | Foto: Zoran Lončarević

 Naš paparaco je uslikao Majine pocepane čarape dok je ulazila u Prvi osnovni sud u Novom Beogradu! Pevačica je očigledno na putu do suda pocepala čarape, a to nije primetila. 

Zlata Petrović mi je najviše pomogla!

- Evo, sada vam otkrivam da je Zlata Petrović jedina sa estrade koja mi je pomogla dok sam se razvodila. Pošto sam imala veliki problem pre šest godina sa bivšim suprugom, Zlata je dala mojoj mami stan da se preseli sa mojim sinom Novakom, koji je tada imao 10 godina, da ne bi gledao torturu i neprekidne svađe između mene i Vuka - otkriva Maja.
Poslednji komentari
  • VECA Vreme: 24.01.2014 20:52h

    PA NIJE TOMA BOG? AKO PROMENI PRESUDU ZVANICNOG SUDA, ZNACI DA U OVOJ ZEMLJI NE FUNKCIONISE PRAVOSUDJE??? VERUJEM DA MOZE DA TI POMOGNE AKO HOCES DETE ALI DA PONISTI PRESUDU NE MOZE!!!!!!!!

  • daca Vreme: 25.01.2014 07:00h

    toma nije advokat ne znam ni zasto bi joj omogucío takvu glupost kad öna nema vremena za dete. i kako je to odgajila starijeg sina ako placa alimentaciju? znaci da ni stariji nije s njóm

  • Rade Vreme: 25.01.2014 07:04h

    Sta ce dete sa tobom sem da se slikas za novine pa ga uvalis neko da ti ga cuva. Postoje ocevi koji su duplo bolji staratelji od majki. ja sam jedan od njih, a takva sramota kao sto si ti - ne treba ni jednom detetu

  • tomi Vreme: 25.01.2014 09:12h

    Najbolje bi bilo,da poseti psihijatra,pa kod Tome

  • momazver Vreme: 25.01.2014 09:40h

    E da im je pamet bila u glavi,ne bi ga s tobom ni pravili.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP