Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PREŠLA PREKO DANILOVE AFERE SA INSTRUKTORKOM SKIJANJA

Maja oprostila Dači prevaru

Autor: Ljubomir Tozev | 21.03.2015 - 10:41:00h | Komentara: 0

Očigledno je da odbojkašicu Maju Ognjenović nisu uzbudile fotografije koje je snimio paparaco „Alo!“ na kojima njen dečko Danilo Ikodinović razmenjuje nežnosti sa instruktorkom skijanja na Kopaoniku, pa mu je oprostila prevaru.

Njihova ljubav je očigledno jača od svega

Njihova ljubav je očigledno jača od svega

Naime, sudeći po fotografiji koju je Maja postavila na svoj Tviter profil, a na kojoj su ispisani stihovi: „Sve će biti u redu na kraju, ako nije u redu, onda nije kraj“, očigledno je prešla preko afere njenog dragog sa izvesnom Tamarom.
Pošto je Ognjenovićevu nemila situacija zatekla u Poljskoj, kako saznajemo, njena drugarica je slikala „Alo!“ i poslala joj fotografiju.


- U prvi mah, Maja je vrlo burno reagovala. Nije mogla da veruje da dok ona naporno vežba i trenira on uživa u društvu druge devojke na Kopaoniku. Odmah ga je pozvala da reši problem i čuje njegovo objašnjenje. Koliko znam, Dača se pravdao i govorio da ništa od medijskih napisa nije tačno, da su to gluposti i tražio je od nje da razmisli o svemu. Kleo se da mu je Tamara samo instruktorka. Možda je udaljenost, na koju su njih dvoje osuđeni zbog posla, razlog Danilovog švrljanja - objašnjava naš izvor blizak odbojkašici.

Tamara i Danilo nakon uspešnog spusta na Kopu

Tamara i Danilo nakon uspešnog spusta na Kopu

Pošto Maja prethodnog dana nije želela da komentariše naše navode, pozvali smo je nakon što je pogledala fotografije u štampanom izdanju, ali nam je ona samo spustila slušalicu. Sa druge strane, Danilo se javio na telefon ljubazno, ali na molbu da nam objasni vezu sa Tamarom se samo slatko nasmejao i odbio da komentariše svoj odnos sa dve lepše polovine.


Podsećanja radi, Dača i Maja su u vezi od 2013. godine i sve vreme su na društvenim mrežama upućivali ljubavne poruke, što se u poslednje vreme ne dešava.
- Jednostavno, neke stvari se nikada neće promeniti - poslednji je post atraktivne odbojkašice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP