Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DONESENA KONAČNA ODLUKA ZA STARATELJSTVO

Maja: Sud je odredio da za sina dajem 11.500 dinara!

Autor: B. Radulović | 30.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Pevačici Maji Nikolić (39) juče je u Prvom osnovnom sudu pročitana konačna presuda da starateljstvo nad sinom Lazarom (6) dobija njegov otac, a njen bivši suprug Vuk Kandić. Njoj je takođe predočeno koliko često će i kada moći da viđa mlađeg sina.

Žaliće se u  Strazburu:  Maja Nikolić

Žaliće se u Strazburu: Maja Nikolić | Foto: Zoran Lončarević

- Očekivala sam da će biti ovakva presuda! Definitivno sam ostala bez Lazara! Sud je odlučio da plaćam alimentaciju 11.500 dinara, što sam i do sada radila. U presudi piše da ga mogu viđati svakog drugog vikenda, a radnim danima sredom i petkom od pet sati do pola devet uveče.

Omogućeno mi je da Laza bude sa mnom na svaki drugi rođendan, ali ja na ovome neću stati. Boriću se za svoje dete, makar morala slučaj da iznesem pred sud u Strazburu, što mi je jedino preostalo. Iako sam znala da će mi ga uzeti, iznova mi je teško i ne mogu da se smirim - rekla nam je Maja vidno potresena jer se nadala da će reorganizacijom sudstva sudije preinačiti odluku.

Ona još uvek očekuje odgovor od predsednika države Tomislava Nikolića, kome je pisala i izložila problem u vezi sa starteljstvom. Iako nije dobila odgovor, do juče se nadala da će se predsednik umešati u njen slučaj i pomoći joj da vrati dete.

- Očekivala sam da će mi predsednik pomoći kao građaninu, a ne kao javnoj ličnosti, ipak, to se nije desilo. Pored svega lošeg što mi se dešava, ovo je najgore jer je u pitanju moje dete - kaže ona.

Ovo je samo jedan u nizu strasova koji su poslednjih dana snašli pevačicu, koja je saznala da verenik Alen, s kojim čeka dete, ima ženu i ljubavnicu i umešan je u trgovinu narkoticima. Zbog pretnji što je sve to iznela u javnost, Maja ima danonoćno obezbeđenje, koje je i juče bilo u njenoj blizini dok je dolazila u sud.

- Alen je rekao da će iskopati grobove moje porodice i da će me sa sinovima sahraniti. Bojim se i za sebe i za svoje sinove. Ipak, neću odustati dok pravda ne bude zadovoljena. Veliki sam borac i ako sam izgubila bitku, ne znači da sam izgubila rat - kaže pevačica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP