Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA SE POMIRILA SA MLADENOM ŠMAKIĆEM

Maja suprugu oprostila batine!

Autor: D. Ćuruvija | 06.05.2013 - 17:25:00h | Komentara: 7

Pevačica Marijana Radovanović, poznatija kao Maja Marijana (40), pomirila sa sa suprugom Mladenom Šmakićem i oprostila mu batine koje je od njega dobila 2. maja u Beogradu, saznaje “Alo!”. Kao da se ništa nije dogodilo, povela ga je tokom vikenda na nastup u Beč!

- Kao i mnogo puta do sada, Maja mu je oprostila svađe. Viđeni su u jednom klubu na nastupu u inostranstvu - kaže sagovornik našeg lista.

Maja Marijana

Maja Marijana | Foto: facebook

Međutim, komentar pevačice i odnedavno voditeljke emisije “Utorkom u osam” na TV “DM sat”, nismo uspeli da dobijemo, a nije odgovarala ni na naše poruke. 

Njen nevenčani suprug nam je spustio slušalicu kada je čuo da ga zovu novinari, a u drugom navratu je tvrdio da smo dobili pogrešan broj! Pevačica je 2. maja, 50 minuta nakon ponoći, došla u Hitnu pomoć kod beogradske Gazele i osoblju rekla da je pretukao nevenčani suprug.
- Imala je crvenilo na licu, koje je verovatno preraslo u modricu. Lekari Hitne pomoći su je pregledali i konstatovali da ima kontuzionu povredu glave. Pošto nije došla automobilom, vozilo Hitne pomoći je prevezlo do Urgentnog centra na dalju dijagnostiku. Nakon pregleda neurohirurga i snimanja glave, ustanovljeno je da su joj jagodične kosti i lobanja nagnječeni i prevezena je na maksilofacijalnu hirurgiju. Nakon ukazane pomoći, puštena je kući - kaže naš izvor iz bolnice.

Maja Marijana sa mužem Mladenom Šmakićem

Maja Marijana sa mužem Mladenom Šmakićem | Foto: Zoran Ilić

 Maja Marijana je osoblju ispričala da se sa suprugom posvađala u automobilu i da joj je udario šamar. O svemu je dala izjavu policiji, koja je samo opomenula njenog supruga. Pevačica Maja i Mladen imaju jedanaestogodišnju ćerku Milicu. Iz prvog braka sa Željkom Stefanovićem, urednikom i voditeljem u Radio Beogradu 1, ima šesnaestogodišnju Anđelu, koja živi sa ocem.

Bivši Muž: Ostali smo u sjajnim odnosima

Željko Stefanović, prvi suprug Maje Marijane, kaže da je ostao u sjajnim odnosima sa njom posle sporazumnog razvoda. “Bili smo u braku od 1995. do 1998. i to je bio brak iz ljubavi. Upoznali smo se 1994. u mojoj emisiji “Uz nedeljni ručak” na Trećem kanalu, a kada nam više nije išlo, razveli smo se. Imamo divnu ćerku Anđelu, koja ide kod majke i čuje se sa njom. Anđela je odlična učenica drugog razreda gimnazije i govori savršeno engleski i nemački jezik i bavi se sportom”, izjavio je juče za “Alo!” Stefanović. On kaže da je se Maja ovih dana čula sa njihovom ćerkom, ali nije želeo da komentariše bilo šta u vezi toga. “To je njihov privatni život, nemam veze sa tim i ograđujem se od bilo kakvog komentara. Šmakić je uvek bio korektan prema njegovoj ćerki i ja to poštujem”, kazao je Stefanović.

Poslednji komentari
  • KLM Vreme: 06.05.2013 18:08h

    hahahahahahahahahhaha....CIRKUS I DALJE RADI..........XOXOXOXOXOXOXOXOXO

  • miki Vreme: 06.05.2013 18:41h

    Batine su iz raja izasle izgleda a zene su takve sto je vise tuces sve vise te voli! Poruka koju zene same salju javnosti samo podsticu nasilje! Strasno...

  • NeMiLose Vreme: 06.05.2013 19:01h

    Kada mu ona ne bi oprostila, onda bi joj muž oprostio što ju je tukao :)

  • Sredoje Vreme: 06.05.2013 21:38h

    nije joj niko kriv sto je takva...

  • goca Vreme: 06.05.2013 22:24h

    ma vazi da je otisla da peva sa slomljenom vilicom!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP