Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVINARKA NOVA ZVEZDA TV N1

Maja Žeželj napustila RTS!

Autor: A. O. | 24.02.2014 - 18:43:00h | Komentara: 0

"Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim logican korak u mojoj karijeri, iako mi je zao sto se, nakon 8 godina, rastajem sa kolegama", izjavila je voditeljka Nacionalnog dnevnika

Maja Žeželj

Maja Žeželj

Dugogodišnja voditeljka Dnevnika na Javnom servisu, i jedno od zaštitnih lica RTS-a, Maja Žeželj, napustila je ovu medijsku kuću i svoju karijeru odlučila da nastavi na TV kanalu N1, koji sa emitovanjem kreće na proleće, piše telegraf.rs.

Ovaj kanal je prvi regionalni dvadesetčetvoročasovni informativni kanal, koji počinje sa emitovanjem programa na proleće 2014. godine i koji je namenjen publici od preko 20 miliona ljudi sirom Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
- Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim logican korak u mojoj karijeri, iako mi je zao sto se, nakon 8 godina, rastajem sa kolegama koji su sjajni profesionalaci. Sigurna sam da ću biti deo ekipe koja će napraviti znacajan korak u postavljanju novih standarda u informativnom programu – rekla je voditeljka.
Maja Žezelj je izuzetan medijski profesionalac posvećen Informativnom programu od 1991. godine. Značajna iskustva stekla je na kanadskoj televiziji City TV. Kao prezenter vesti radila na Trećem kanalu, TV Politika, BK televiziji, B92 i Radio Televiziji Srbije. Maja je i predavač na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum.
- Veoma nam je drago što se Maja Žeželj pridružuje mreži N1 kao prezenter vesti u programu za Srbiju. Njeno iskustvo, kredibilitet i permanentna orijentacija ka informativnim sadržajima, biće značajni za našu televiziju i buduće gledaoce – izjavio je Brent Sadler, generalni direktor N1 kanala.
Žeželjevoj će se na novoj televiziji N1 pridružiti i Jugoslav Ćosić, kao i jedan od najpoznatijih novinara i u Hrvatskoj Zoran Šprajc.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP