Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NAPUSTILA STAN BEZ STVARI

Maji Marijani muž uzeo telefone!

Autor: S. A. | 26.06.2014 - 09:00:00h | Komentara: 7

Nakon što je opet psihički i fizički zlostavljao suprug, Maja Marijana je rešila da ga definitivno ostavi, pa je, kako nam je izvor ispričao, pevačica iskoristila odsustvo Mladena Šmakića iz stana u kom su zajedno živeli kako bi sa ćerkom pobegla od njega. Naime, kada je njen muž pretukao njenog druga, a zatim izvređao nju, on je tada uzeo i Majine telefone.

Maja Marijana

Maja Marijana | Foto: Zoran Ilić

- Maja je nakon incidenta otišla kući i pokupila najosnovnije stvari i sa ćerkom na brzinu napustila stan dok Mladena nije bilo. Sada je kod prijateljice, ne izlazi uopšte, jer se, kako je i sama rekla, boji za svoju bezbednost.

U trenutku rasprave između nje i Šmakića, on joj je uzeo oba telefona koja je imala i zato sada ne može niko da je dobije. Sve stvari su joj ostale kod njega. Ona očekuje da se njen suprug oglasi, jer je najavio da će poslati saopštenje medijima, a nakon toga ona će organizovati konferenciju za štampu. Trenutno prolazi kroz pakao i uopšte joj nije svejedno - priča nam izvor blizak Marijani.

Mladen Šmakić

Mladen Šmakić | Foto: Emil Čonkić


Podsećanja radi, folk pevačica je nakon incidenta kratko saopštila da je otišla od Mladena i da se boji za život.

- Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i, poznavajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku. Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći. Molim vas za razumevanje - rekla je Maja.

Miloš: U šoku sam i u strahu!


Mladen Šmrakić pretukao je u subotu oko 21 prijatelja Maje Marijane, mladog slikara Miloša Ostojića na Akademiji likovnih umetnosti na Senjaku, gde se održavala godišnja izložba studenata istoimenog fakulteta. Tom prilikom Šmrakić je prvo naneo telesne povrede Milošu, a zatim mu oštetio automobil. Ovim povodom oglasio se i umetnik, koji kaže da je još u šoku.
- I dalje sam u šoku i strahu. Želim da što pre sve zaboravim i vratim se svojoj umetnosti. Verujem da će nadležni organi da odrade svoj posao, prijava je podneta. Ja sam samo umetnik i nisam vičan skandalima - rekao je Miloš.

Poslednji komentari
  • posmatrac Vreme: 26.06.2014 09:45h

    pa sta je ona mislila da ce je svi trpiti kao ZELJKO njen prvi muz koji je sjajan covek ,imao sam tu cast da ga upoznam malo bolje

  • Ana Vreme: 26.06.2014 10:16h

    Tako joj i treba kad mu se vratila posle onih prebijanja o kojemu se pisalo.

  • DejanBg Vreme: 26.06.2014 10:25h

    Šmrakiću,cekamo te već duze vreme ....

  • Драгомир Vreme: 26.06.2014 11:10h

    Да Маја има браћу и рођаке као моја Радојка не би смео да је мрко погледа!Ја,бре,моју Радојку гледам ки мало воде на длану!Ма,бре,из љубави а не што би ме њена фамилија истамбурала ки пет'о плеву!Гледам је ки сунце у сред подне и велим да је туђа жена како би је заглеђувао.Веле да имам лепу жену а ја кажем да је виде изјутра.Изгледа ки да су је мачке чешљале а закачио брзи воз.Онда седне пред огледало и,бато,шминка чини чуда!

  • mila Vreme: 26.06.2014 11:45h

    A žena koja trpi i prikriva nasilnika,mora da je 100% luda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP