Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VLADO OTKRIO ZAŠTO MU PORODICA NE DOLAZI NA KONCERT

Majka mi kaže da urličem

Autor: B. R. | 07.06.2015 - 10:00:00h | Komentara: 1

Kantautor Vlado Georgiev preksinoć je proslavio 39. rođendan sa publikom na nastupu, gde su mu nakon ponoći svi čestitali i uručili razne poklone.

Vlado Georgiev

Vlado Georgiev | Foto: Goran Srdanov

Iako je u publici bilo dosta javnih ličnosti, majka Borka i tata Dragoljub nisu doputovali iz Crne Gore da mezimcu čestitaju rođendan.
- Majka ne dolazi na moje nastupe, jer kaže da urličem - uz osmeh je poručio Vlado za “Bulevar B92” nekoliko sati pre početka nastupa i dodao da je razočaran vremenom u kojem živimo.

- Došlo je neko vreme budala - kratko je opisao pevač okolinu. Zakašnjenje od dva sata pravdao je time što su gosti u “Baštu kod Juge” još dolazili kada je trebalo da izađe na binu. Ipak, Vlado je onima koji su došli na vreme to nadomestio dobrom svirkom od nekoliko sati.
Uz njegove hitove nisu uživali samo sugrađani koji vole njegove note, već i veliki broj pevača. Sve vreme na nogama je bila Goca Tržan, koja je đuskala sa dečkom Rašom, ali i Nevena Božović, kao i folker Đani. U Barbinim baladama uživala je fitnes prvakinja Marija Savić Srećković, voditeljka Sofija Rajović, glumac Bojan Perić sa devojkom i mnogi drugi.

Goca Tržan

Goca Tržan | Foto: Goran Srdanov

 
Iako ga već godinama mediji prozivaju da mnogo pije, Vlado je odlučio da se našali na svoj račun, pa je javno od konobara posle druge pesme naručio pivo.

- Daj da zalijemo, pa da opet pišu kako sam pijan - ironično je poručio Georgiev.

U trenutku kada je otkucala ponoć, iz publike se mogao čuti ujedinjeni povik: “Vlado, srećan rođendan”. Iako je dobio gomilu poklona, očigledno nije uspeo sve da ponese kući, pa mu jedan od fanova na Tviteru poručio da su mu neki od darova ostali na klaviru. Na lepim željama i malim znacima pažnje Vlado se zahvalio svima na kraju večeri.
Poslednji komentari
  • Daca Vreme: 07.06.2015 16:13h

    Majka je uvek u pravu! Svaka tvoja pesma zvuci kao da zavijas, a ne da pevas. Jeste da se godinama bavis muzikom, ali covece, idi na casove pevanja, mozda ces popraviti jacinu glasa i jednog dana redjati jos bolje hitove! Ti kao dugogodisnji pevac treba da znas da je glas najbitniji i da bez glasa nisi pevac, nego narikaca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP