Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČI JUČE PRISUSTVOVALI POSLEDNJEM ROČIŠTU

Maju i Miloša
oslobodili tužbe za
vređanje Jevreja!

Autor: A. O. | 30.11.2013 - 19:00:00h | Komentara: 6

Nakon što su nekoliko puta posećivali sud zbog optužbe da su vređali Jevreje u rijalitiju “Dvor”, Miloš Bojanić i Maja Nikolić oslobođeni su svake krivice za govor mržnje.

Propala  im trgovina sa tužilaštvom: Maja Nikolić i  Miloš Bojanić

Maja Nikolić i Miloš Bojanić | Foto: Dimitrije Goll

Naime, njih dvoje su juče imali poslednje ročište, na kojem ih je sudija oslobodio tužbe koja je podignuta nakon njihovih izjava u pomenutom rijalitiju.
- U životu se nikada nisam bojao nikakve kazne, pa tako ni ove, jer sam znao da ništa nisam skrivio. Meni je najveća kazna bila optužba koja mi je stavljena na grbaču i navodi da sam počinio greh koji nisam. Sudija je bio korektan i sada sam konačno slobodan da živim i govorim. Dve godine sam preživljavao linč na konto nečega što nisam uradio. Siguran sam da se sve ovo desilo jer je prethodna vlast vršila progon preko mene. Najbitnije da je prava odluka donesena. Sudija je kao obrazloženje izjavio da nismo izvršili nikakvo krivično delo i to što smo rekli je bila samo naša emocija, a ne antisemitizam. Mi smo rekli da ne možemo voleti pojedince koji su učestvovali u bombardovanju naše zemlje i to je, kako kaže sudija, samo naša emocija - izjavio je Bojanić za “Alo!”, dok od Maje Nikolić nismo dobili komentar.
Podsećanja radi, Maja Nikolić i Miloš Bojanić su u direktnom prenosu pre dve godine rekli da ne vole Jevreje, a njihove izjave je osudila kompletna srpska javnost i sama Jevrejska zajednica u Srbiji. Pevačica je tokom igre “suđenje” rekla da ne voli Jevreje, a Bojanić je dodao da su Jevreji bombardovali Srbiju uranijumom i da su krivi za širenje raka.
Poslednji komentari
  • levi Vreme: 30.11.2013 07:15h

    e,sad ako imate m..a,tužite tv pink,mitrovića,mitrovićku I tatjanu vojtehovsku.ako to ne učinite vi ste onda niko I ništa.

  • Jolle Vreme: 30.11.2013 08:18h

    Ovo nije bruka, ovo je BRUKETINA i sramota! U Srbiji smeš da pljuješ po Srbima i da kažeš kakvu god gadost ti padne na pamet - ali naši političarčići se toliko plaše jevrejskog lobija (koji je odavno zajahao i preuzeo Ameriku) - da su spremni da napujdaju tužilaštvo na bilo koga ko se USUDI da kaže bilo šta negativno o Jevrejima. AKO JE IKO SUMNJAO da su Jevreji UŽASNO moćni, i da se političari širom sveta plaše moći jevr. lobija - u Srbiji se pokazalo da je to van svake sumnje. P.S. u Srbiji MORA postojati SLOBODA GOVORA, pa makar se radilo i o Jevrejima.

  • gago Vreme: 30.11.2013 11:44h

    Zna se ko se voli:zena,deca,otac,majka,uza i sira rodbina,ljubavnica,svalerka itd.Ostale postujem ili ne postujem.Da na silu volim ili postujem e to je silovanje u mozak .Nece moci!?

  • V5 Vreme: 30.11.2013 13:37h

    Sramota,tolerise se fasizam.Bedno srbistansko pravosudje.Nadam se da ce jevrejske organizacije reagovati ostro.

  • ana Vreme: 30.11.2013 22:50h

    Mozda zvuci extremno,ovaj sud ne priznajem,samo je Bog sudija.Neka se zapitaju ovo dvoje neurbanih faca,ko ce I'm zbilja suditi.Jevreji su propatili kroz istoriju I jos pate,ja Sam Jevrejka po majci I Ono sto ste pricali,molite Boga za oprostaj.Za sve nacionalne manjine ista prava,a Vas slucaj je trebao otici na Human Rights pa bi ste izvukli deblji kraj.Gledajuci vasa lica I ko ste,koliko ste obrazovani,oprostite I'm jer nisu svjesni Sta pricaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP