Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GILE DOBAR RODITELJ

Mali Alen (6) ide u školu, ne izostaje i ima prave prijatelje!

Autor: kurir.rs | 13.11.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

To je jedna zdrava sredina, Alen je krenuo u školu i ne izostaje, igra fudbal, ima prve prijatelje, napisala je Marija Kadić koja je bila zadužena za dečaka

Amar Jašarspahić Gile

Amar Jašarspahić Gile | Foto: Fejsbuk

Amar Gile Jašarspahić usvojio je šestogodišnjeg dečaka Alena Spahića, koji sada živi u njegovoj porodičnoj kući u Kaknju.
Posle nekoliko meseci svoje mišljenje je dala Marija Kadić iz Dečjeg doma koja je zadužena za brigu o dečaku Alenu, kojeg je usvojio pobednik Zvezda Granda Amar Jašarspahić Gile.
U celosti vam prenosimo njeno pismo.
"Dečak se zove Alen. Toliko je postao blizak sa pevačem i upitao ga: "Molim te mogu li ja ići s tobom". Jašarspahić je završio svu potrebnu proceduru da bi dobio potpuno starateljstvo nad detetom. Pre nekoiliko dana sa Službom za socijalni rad smo ih posetili da vidimo u kakvim uslovima dete živi i kako je zadovoljan. To je jedna zdrava sredina, Alen je krenuo u školu i ne izostaje, igra fudbal, ima prve prijatelje. Sve što mu je potrebno za jedno zdravo i lepo detinjstvo dao mu je Amar Gile. Nadamo se da će se poznate ličnosti koje su u možda većim mogućnostima nego pevač ugledati se na njega i usrećiti još neko dete", napisala je Marija.
Mališan je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici otkako su ga ostavili biološki roditelji. Do pobednika "Zvezda Granda"“ došao je kada je pobegao iz gradske ustanove i Gileta sačekao ispred diskoteke čiji je vlasnik. Nakon susreta i kraćeg razgovora, Jašarspahić ga je pozvao da prenoći kod njega, posle čega je odlučio da ga zvanično usvoji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP