Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAJPOZNATIJA SRPSKA PORODICA OKUPILA ESTRADU NA PROMOCIJI

„Mali Đoković“ otišao u biznismene!

Autor: D. Tripić | 13.09.2014 - 12:30:00h | Komentara: 2

Da iver ne pada daleko od klade, pokazalo se i u slučaju najmlađeg brata prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, Đorđa, koji je pokrenuo biznis. Naime, Đorđe je u četvrtak uveče napravio promociju povodom poktretanja novog posla, a mladi biznismen je tim povodom okupio neka od najvećih imena naše estrade.

Đorđe, najmlađi brat prvog  reketa sveta Novaka,  pokrenuo novi posao

Đorđe, najmlađi brat prvog reketa sveta Novaka, pokrenuo novi posao | Foto: Miloš Perić

Kako saznajemo, „mali Đorđe“ za novi poslovni poduhvat ima podršku od cele porodice, što su i pokazali preksinoć kad su došli na promociju i uživali u proizvodima.

Roditelji su ponosni  na najmlađeg sina

Roditelji su ponosni na najmlađeg sina | Foto: Miloš Perić


Inače, ovakav potez najmlađeg člana slavne porodice potpuno je u skladu sa familijarnom delatnošću, te će se napitak sa različitim voćnim ukusima, koji je Đole osmislio u Americi, naći u ponudi u restoranima i ugostiteljskim objekima koje drže Đokovići.

Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević | Foto: Miloš Perić

 

Trudna Mirka pila vodu!

Glumica koja čeka treće dete, Mirka Vasiljević, podržala je ovaj događaj, a društvo su joj pravili njena jača polovina Vujadin Savić, kao i njegovi roditelji, proslavljeni fudbalski as Dule Savić i Marina Rajević. Iako je događaj upriličen u čast novog napitka, Mirka je ljubazno nazdravila novim pićem, ali ga je odmah zamenila za flaširanu vodu koju je pila tokom cele večeri.

Ovim povodom višečasovna žurka održana je u „Belekspo“ centru, a pored ića i pića priređen je i raznovrstan scenski program, poput žonglera i akrobata, začinjen sjajnom muzikom za sve generacije.

Pored čanova porodice, Srđana i Dijane Đoković, Đoleta je podržala i njegova devojka Ada Denda, ugledni biznismeni, sportisti, kao i ljudi iz kulturnog i javnog života. Kao što smo već navikli od ranije, Srđan ni na ovoj proslavi nije ispuštao tompus.

Uživa u  svom poroku

Uživa u svom poroku | Foto: Miloš Perić


Iako se često ne pojavljuju na ovakvim zabavama, bračni par Šaban i Goca Šaulić došao je u pratnji Saše Popovića, koji se pohvalio kako je spremio mnoga iznenađenja u svojim emisijama, koje će se emitovati na TV „Prva“. Tip povodom Nele Karajlić mu je sugerisao i davao savete kako je vreme da se rokenrol vrati na scenu.

Nasmejani i srećni:  Goca i Šaban

Nasmejani i srećni: Goca i Šaban | Foto: Miloš Perić

 
Osim njih, u odličnoj atmosferi uživali i Snežana Đurišić, Raka Marić, Goran Čomor, Dragana Katić, Aleksa Jelić, Marija Mihajlović, Tamara Paunović, Marko Đurovski, Adriana Čortan, kao i mnogobrojni poslovni partneri i prijatelji porodice Đoković.

Lepa Brena

Lepa Brena | Foto: Miloš Perić

Lepa Brena još uvek ima ožiljke na rukama!

Pevačica Lepa Brena nedavno je skinla zavoje sa desne ruke, koju je operisala u Hrvatskoj, ali su joj ožiljci ipak ostali na koži. Iako joj je ruka bila vidno otečena, to pevačicu nije sprečilo da uživa u društvu svojih prijatelja i sve vreme se smeje. Obučena u dugu elegantnu haljinu i vidno raspoložena, pevačica je sve vreme đuskala i zabavljala se u krugu bliskih saradnika, čime je potvrdila činjenicu da je druženje i pesma najbolji lek za sve.

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik | Foto: Miloš Perić


Zorica prošetala ikebanu na glavi!


Pored toga što je član žirija u takmičenju „Zvezde Granda“ pevačica Zorica Brunclik, sudeći po njenim pojavljivanjima u javnosti, ima još jednu ulogu, a to je da svaki dan prošeta novu ikebanu na glavi. Tako je bilo i ovoga puta, ona se sa suprugom Kemišom pojavila na zabavi, noseći na glavi novi cvetni aranžman. Pošto je ovaj modni trend aktuelan, pevačica ni korak ne zaostaje, već se sa cvećem u kosi, poput tinejdžera, ljubi i razmenjuje nežnosti sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Poslednji komentari
  • robi Vreme: 13.09.2014 07:21h

    sve moj do mojega....

  • Lenna Vreme: 16.09.2014 01:18h

    Lako mi je za njega... ima on brata da ga finansira...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP