Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAGANA SREMAC, UČESNICA „PINKOVIH ZVEZDA“, ZA ALO! OTKRIVA:

Mama nas je napustila posle tatine smrti!

Autor: A. Radojević | 11.11.2014 - 09:30:00h | Komentara: 1

Četiri stolice u takmičenju „Pinkove zvezde“ Dragani Sremac iz Kikinde nisu pomogle da se plasira u drugi krug, ali je ova kandidatkinja veoma optimistična i nastaviće da traži svoj put ka uspehu. Mladu takmičarku život nije mazio, pa je tako nakon smrti oca ostala i bez majke, koja je napustila nju i tri sestre.

Dragana Sremac

Dragana Sremac

- Sada nemam roditelje, ali sam odrasla s njima. Tata nam nije živ, a majka nas je napustila i sada nam je teško. Mi smo veoma optimistične i borimo se u životu. Jedna sestra je u Novom Sadu, druga je udata, a mlađa sestra i ja živimo u Kikindi. Malo je iscrpljujuće kada morate sami da se borite kroz život, ali ne žalimo se - kaže ova mlada takmičarka i objašnjava zbog čega ih je mama napustila.


- Kada nam je tata preminuo, mama se dosta psihički promenila i to je bio vrlo težak period za sve nas. Mi smo do tada imali baš lep odnos, ali je onda sve postalo negativno. Mi smo mislili da je to privremeno jer je izgubila supruga, pa joj je teško, kao i nama. Ali nije bilo tako i shvatili smo da je najbolje da se raziđemo. Tada je ona otišla, a nas četiri smo ostale same. Ne volim da pričam o tom periodu niti da ga se sećam - izjavila je Dragana, kojoj su najveća podrška u takmičenju bile sestre.

- Bilo je malo naporno dok smo snimali „Pinkove zvezde“ jer to traje dosta duže nego što deluje na televiziji. Sestre su bile sve vreme uz mene. Njihova podrška mi najviše znači jer su mi one sve. One su moja podrška, ali i najveći kritičari, tako da mi mnogo znače - zaključuje Dragana Sremac.
 
Poslednji komentari
  • MIKA Vreme: 11.11.2014 14:02h

    I TO TO ZOVEŠ JOŠ UVEK MAMA,TO JE SKOT ĆERO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP