Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RUKOMETAŠ ĆE ZA TRI MESECA DOBITI SINA SA DEVOJKOM JASMINOM

Mandić neće da se oženi trudnom devojkom!

Autor: Sanja Arsić | 28.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Vladimir Mandić (34) u junu će dobiti sina sa Jasminom Trnavac (19), a iako će uskoro postati roditelji, bivši rukometaš se neće njome oženiti. Naime, Mandić je i dalje u zvaničnom braku sa Novosađankom Jelenom sa kojom ima sedmogodišnju ćerku Sašu i ne planira da se razvede od nje, ali će prihvatiti dete koje nosi Jasmina.

Prihvatiće  dete, ali neće  ponovo stati  na ludi kamen:  Vlada Mandić

Prihvatiće dete, ali neće ponovo stati na ludi kamen: Vlada Mandić | Foto: Aleksandar Stanković

- Vlada i Jelena su se odavno rastali i ostali u prijateljskim odnosima. Njima to što su venčani na papiru ništa ne znači i već odavno svako živi svoj život. On je sa Jasminom od maja prošle godine, uživaju, lepo im je, pogotovo sada, kada će postati roditelji. Jasmina zna da je on u braku i njoj to ne predstavlja problem, jer joj papir ništa ne znači, tako da se Vlada neće razvesti i neće se oženiti novom devojkom, bar ne za sada - rekao nam je izvor blizak Mandiću i dodao da rukometaša nije iznenadila vest da je njegova lepša polovina trudna.

Uskoro će postati mama: Jasmina Trnavac

Uskoro će postati mama: Jasmina Trnavac


- Jasmina je rekla Vladi da je radila test i da je trudna. U prvi mah, Vlada je bio u šoku, ali je bio i svestan da je to moglo da im se dogodi jer nisu mnogo vodili računa. Srećni su oboje, a ona je trenutno kod njenih roditelja jer Mandić stalno putuje zbog posla. Kada je nekoliko dana u Beogradu i ne putuje, Jasmina boravi kod njega. Njih dvoje tek treba da počnu zvanično da žive zajedno. Iskreno, Vladi smeta ova pompa oko trudnoće jer je želeo maksimalno da zaštiti devojku od pisanja medija - priča nam dobro obavešteni izvor.

- Mandiću odgovara Jasmina jer nije neko ko ga guši i ko mu pravi ljubomorne scene. Ona je na prvoj godini studija i otkad je u drugom stanju, posvetila se učenju, a kada je sa Vladom u Beogradu, onda je u potpunosti posvećena njemu. Njih dvoje veoma lepo funkcionišu i lepo se slažu, a i Vlada joj baš udovoljava, pogotovo sada, kada nosi njegovo dete - završava izvor blizak sportisti.
Pozvali smo nekadašnjeg rukometaša, koji nam je kratko rekao:
- Nemam komentar!
Poslednji komentari
  • Pera Vreme: 28.03.2015 16:49h

    Ko je taj Mandic. Zabole me za njega.

  • branko1 Vreme: 28.03.2015 19:52h

    On je oženjen ali ne živi sa ženom sa kojom ima ćerku.Sa novom,devetnaestogodišnjom ,napumpanom u usne, dobiće sina,ali neće da je ženi ,jer čeka jednu od 15 godina da postane punoletna da bi joj napravio još jednog sina,Ni jedna ni druga nisu ljubomorne,jer ih interesuje samo jedna stvar,koja nema veze sa mozgom,ali ima sa drugim organima,koji su njima važnije od mozga.A mi,glupi čitaoci, pisaćemo ovakve komentare, kupovati novine,koje donose ove gluposti,i" uživati"u ovakvim glupostimo.

  • petar I Vreme: 28.03.2015 22:21h

    Samo mladoženja je baš lep

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP