Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MUŠKARAC HVATAO STARLETU ZA GRUDI I GUZU

Manijak napao Staniju na parkingu

Autor: Ljubomir Tozev | 02.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 13

Prava filmska drama odigrala se na parkingu ispred kuće starlete Stanije Dobrojević, kada ju je manijak napao dok je pokušavala da iz automobila izvadi stvari koje je ostavila u gepeku. Napadač je uspeo, pre nego što je ona počela da vrišti, da joj ispipa grudi i zadnjicu.

Vrištala  na sav glas:  Stanija  Dobrojević

Vrištala na sav glas: Stanija Dobrojević | Foto: Dejan Živančević

Očigledno je da su fotografije na kojima je Stanija gola počele da uzimaju danak, jer manijaci kojima se ona dopada više ne biraju sredstva kako bi osetili ukus onoga što im ona pruža samo putem atraktivnih slika. Nemila situacija se odigrala na parkingu ispred starletine zgrade u sred noći.


Kako saznajemo, samo što je otvorila zadnja vrata i krenula da iz gepeka uzme stvari, koje je kupila za izlazak, napoznati muškarac je snažno uhvatio za ruku i pokušao da je ugura u automobil.

Dobrojevićeva je iz gepeka vadila stvari  kada je nepoznati muškarac snažno uhvatio  za ruku i pokušao da je ugura u automobil

Dobrojevićeva je iz gepeka vadila stvari kada je nepoznati muškarac snažno uhvatio za ruku i pokušao da je ugura u automobil | Foto: Oliver Bunić


- Čula sam da neko vrišti i dotrčala do prozora. Videla sam Staniju kako pokušava da se otrgne muškarcu, koji je jednom rukom držao kako ne bi pobegla, a drugom prelazio preko njenih grudi i zadnjice. Iako se borila s njim, sve vreme je vrištala i dozivala da joj neko pomogne. U tom trenutku, mnogo komšija je upalilo svetla i otvorilo prozore, što je manijaka uplašilo, pa je pobegao. Ona dugo nije mogla da dođe sebi! Istrčali smo da joj pomognemo i smirimo je. Sve vreme je ponavljala: “Šta ako se vrati”, jer je to očigledno najviše plašilo. To je sigurno neki fan opsednut njom, a nažalost, ko zna koliko je takvih posesivnih umova. Mlada je i lepa, zato mora da se pazi - kaže jedna od komšinica koju je starletin vrisak probudio.

Pozvali smo Staniju da čujemo kako se sada oseća i da li je uplašena.
- Bilo je šta je bilo. Nisam mogla da verujem da to može da mi se dogodi, ali to izgleda može da se desi svakome od nas. Srećom, prošla sam bez posledica i sada se dobro osećam. Strašno sam se uplašila kada me je napao, jer nisam mogla da verujem da se takve stvari događaju. Najvažnije je da se dobro završilo - kaže starleta za “Alo!”.
Poslednji komentari
  • plazma Vreme: 02.04.2015 16:14h

    da je neko drugi u pitanju pa da poverujem...

  • 2KD Vreme: 02.04.2015 16:14h

    Sta je ponestalo parica pa se zovu novine, ili opao rejting???.Sto li se vracala u srbiju,nije nam u opste nedostalajla da maltretira narod smaracica

  • zika zivac Vreme: 02.04.2015 18:11h

    A njoj je to ko dobar dan,ne buni se ta!Da je uradio i vise od toga nebi se bunila

  • Miloje Vreme: 02.04.2015 18:32h

    Ni prvi ni zadnji. Za nju je to normalna stvar!

  • Perica Vreme: 02.04.2015 19:25h

    Ma kakav manijak,to je neki njen nestrpljivi kolega sa faksa koji nije mogao da doceka da odu na ekonomijadu.Hteo covek da vidi ima li zasta da ide,verovatno je sada odlucio da ide.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP