Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SRCE U SRCU

Mari Mari predstavila CD dečjih pesama

Autor: A.O. | 27.05.2015 - 13:30:00h | Komentara: 0

Kantautorka i diplomirani muzički pedagog Mari Mari proteklog vikenda promovisala je sa decom iz svoje muzičke radionice promovisala prvi CD sa dečjim pesmama „ Srce u srcu“, koji je izasao u izdanju PGP RTS.

Mari Mari sa članovima radionice

Mari Mari sa članovima radionice | Foto: PR

CD je nastao je kao rezultat petogodišnjeg rada Mari Mari na razvoju muzičkih sposobnosti kod dece najmlađeg uzrasta, kao i rada na sveukupnom razvoju ličnosti deteta. Ona je istovremeno i autor svih muzičkih kompozicija, a tekstove osim nje, potpisuju i dečji pesnici Ljubivoje Ršumović, Aleksandar Božović i Nedeljko Popadić.
Promocija je održana pod pokroviteljstvom Grada Beograda, a otvorila ju je Andrea Radulović, podpredsednica Skupstine Grada.
- Zadovoljstvo mi je što danas mogu da podržim rad Muzičke radionice Mari Mari, u kojoj se kroz muziku i program koji je dobio preporuku i podršku Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, upravo radi na višestrukom razvijanju ličnosti dece. Takođe mi je zadovoljstvo da pozdravim i podržim izlazak CD-a dečjih pesmica “Srce u srcu“ – koje svojim kvalitetom neodoljivo podsećaju na najlepše pesmice iz detinjstva, na kojima smo odrastali - rekla je Radulović.

Deca otpevala hitove sa novog CD-a

Deca otpevala hitove sa novog CD-a | Foto: PR

Osim dece iz muzičke radionice koja su otpevala pesmice sa novog CD-a, kao specijalna gošća nastupila je i poznata pevačica Jelena Tomašević, a program je vodio Peđolino sa Aleksandrom Mosurović, bivšom polaznicom muzičke radionice.

Poznati podržali promociju

Poznati podržali promociju | Foto: PR

Promociji su prisustvovale mnogobrojne kolege, prijatelji i ličnosti iz javnog zivota, medju kojima su bili i poznati glumac Ivan Bosiljčić, ministar policije Nebojša Stefanović sa porodicom, voditelji Danijela i Stefan Buzurović, kao i mnogi drugi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP