Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DUG JE DUG

Marija duguje 2.500 evra novinaru koji je napisao njenu knjigu!

Autor: B. Radulović | 26.02.2014 - 08:30:00h | Komentara: 4

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović, koja će danas promovisati autobiografiju „Ispovest“, ostala je dužna novac novinaru Stanku Stamenkoviću, kojeg je angažovala da umesto nje napiše knjigu!

Loša  su vam  saznanja,  vidimo se na  promociji Marija Šerifović

Loša su vam saznanja, vidimo se na promociji Marija Šerifović | Foto: Dušan Milenković

Kako saznaje „Alo!“, Marija je novinaru obećala honorar od 2.500 evra, da na osnovu onoga što mu ispriča, napiše njenu autobiografiju, ali već mesecima izbegava da mu to isplati.


- Kada je odlučila da objavi autobiografiju „Ispovest“, u kojoj ima više detalja nego u istoimenom filmu, Marija je pozvala dugogodišnjeg novinara Stanka Stamenkovića da njene priču pretoči u reči na papiru. Sastajali su se nekoliko puta, a ona mu je pričala o svom životu i odgovarala na pitanja, što je on uobličio u knjigu, koja se njoj, već na prvo čitanje dopalo - kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje:

- Međutim, problem je nastao kada je trebalo da mu plati ugovoreni honorar, a mislim da je reč o 2.500 evra. Više se nije javljala na njegove pozive niti odgovarala na imejlove, a on joj je verovao na reč, pa nisu potpisali ugovor pre početka saradnje. Kada mu se napokon javila, jasno mu je stavila do znanja da mu neće platiti, jer je delo navodno moralo da se prepravlja. Rekla mu je da su joj urednici izdavačke kuće rekli da knjiga nije dobro napisana i da će oni morati da je dorađuju i uz psovke mu spustila slušalicu - tvrdi naš izvor koji je prisustvovao jednom od razgovora pevačice i autora njene knjige.

Uskraćen za honorar: Stanko Stamenković

Uskraćen za honorar: Stanko Stamenković


Kako bismo proverili ova saznanja, pozvali smo Stanka, ali naš kolega nije bio voljan da priča o ovoj temi.
- Nemam komentar za vaša saznanja - kratko je rekao Stamenković.
Na naše pitanje da li duguje novac novinaru koji je napisao „Ispovest“, Marija Šerifović nam je u poruci kratko odgovorila:
- Loša su vam saznanja, vidimo se na promociji!

Marija: Svaka zapisana reč je istina!

Kako navode izdavači Marijine knjige, ona u autobiografiji, bez dlake na jeziku, u ispovednom tonu govori o svom detinjstvu, teškoj porodičnoj situaciji, muzičkim počecima, prvim ljubavima, snimanju albuma, pobedi na „Evrosongu“...
- Ne izgledam kao plavuša sa estrade punjena silikonom, a ipak sam pevačica, i to prilično drugačija, u svakom pogledu. O meni su u medijima kružile razne priče: pisali su da sam transvestit, da imam testise, da mi je država dala ogromne pare posle pobede na „Evrosongu“, da sam u sprezi sa političarima i razne druge gluposti. Svi već sve znaju o Mariji Šerifović, ali me retko ko zaista poznaje. Pišem ovu knjigu, jer imam želju da onima koji vole moje pesme, a i svima drugima, ispričam šta mi se dogodilo pre nego što sam postala ono što danas jesam... Svaka ovde zapisana reč je istina - navela je Marija.

Poslednji komentari
  • persa Vreme: 26.02.2014 12:56h

    A ko duguje Mariji za iskrenu i bolnu ispovest?

  • japaja Vreme: 26.02.2014 13:34h

    Ova ode u starlete! Ne cusmo ni jednu novu pesmu,najavu koncerta. Mene ne interesuje sta ona misli o Kardasijankama,ni koliki joj je dug za struju i vodu,ni kog je seksualnog opredeljenja. Ako je pevacica treba da PEVA!

  • Драгомир Vreme: 26.02.2014 17:47h

    Марија веома лепо пева и није за џабака победила а Евро зезанцији.Добро говори енглески а шо се тиче књиге ,вала,да ми је поклонила и то у кожном повезу не бих је узео!Само ми још то треба ?Иначе оно јесје да сам стари сељак али,бато,гарант да ники нема бројнију колекцију књига од мене у околишу Београда! ПС.Моја Радојка такође има супер колекције књига!Измери ширину простора у регалу и оде и купи таман толику ширину књига.И све их прочита и сваку може да прокоментарише.Сељачка посла!

  • krava Vreme: 26.02.2014 18:47h

    postala je kao brat , kvazi zvezda !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP