Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠERIFOVIĆEVA SAVETUJE NAŠU PREDSTAVNICU NA „EVROSONGU“

Marija je Bojanina talija!

Autor: Sanja Arsić | 23.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 8

Put Bojane Stamenov do finala „Evrosonga“ uopšte nije bio lak, pogotovo jer su joj mnogi predviđali debakl. Međutim, u nju je verovala Marija Šerifović, koja joj je najveća podrška u Beču, a sve vreme joj je davala savete o nastupu i ponašanju na sceni.

Sreća  sreću prati

Sreća sreću prati

- Bojana i Marija se ne razdvajaju u Beču i stalno pričaju o nastupu na „Evrosongu“. Marija je od prvog dana verovala u uspeh naše ovogodišnje predstavnice i dala joj je nekoliko saveta o samom takmičenju. Zaista je lepo kada vidite kako se kolege slažu i zajedno grade put ka pobedi.

Bojana Stamenov

Bojana Stamenov

Bojana se zabavlja u Beču


Iako je jedan od favorita na „Evrosongu“, Bojana Stamenov očigledno nema problem da postavlja fotografije na kojima nije potpuno sređena. Tako je nedavno na svom Instagram profilu postavila fotografiju iz frizerskog salona na kojoj se vidi kako joj frizer skida viklere sa glave. Bojana je očigledno fanovima želela da predstavi kako provodi vreme u Beču kada nije na sceni. Sudeći po njenom osmehu, može se zaključiti da se Stamenova sa ostatkom ekipe baš zabavlja, ali i da jedva čeka da nastupi u finalu.

Bojana je zahvalna Mariji na svoj pomoći koju joj je pružila i što joj je pomogla da bude sigurnija u sebe, jer je to jedini način da postigne uspeh - ispričao je za „Alo!“ izvor koji se nalazi u Beču, a i sama Bojana je ispričala da joj je Marija dosta pomogla.

- Ona mi je najveća podrška! Hvala joj na svemu! Zahvaljujući njoj, imam veće samopouzdanje, naučila me je i pokazala kako treba da nastupam i kojom tehnikom da se vodim. Potpuno sam sigurna u sebe - rekla je Bojana nedavno za naš list.

Pevačica večeras nastupa pod rednim brojem osam i jedva čeka da izađe na scenu, a veruje da će ponoviti uspeh iz 2007. godine, kada je Marija Šerifović dovela to takmičenje u našu zemlju.

- Volela bih da pobedim, pa da budem domaćin i voditelj takmičenja sledeće godine u Beogradu. To bi mi donelo veliku sreću i radost, kao i sama činjenica da bi „Evrosong“ 2016. godine bio u mojoj domovini - izjavila je juče za „Alo!“ srpska Adel, kako je mnogi nazivaju.

Bojana sprema  još energičniji  nastup za finale

Bojana sprema još energičniji nastup za finale | Foto: AP


Podsećanja radi, pre prve polufinalne večeri, Bojanine šanse na kladionicama bile su veoma male, a predviđali su joj debakl. Nakon nastupa i prolaska u finale, kvota za klađenje na našu predstavniju je porasla i Bojana je postala jedan od glavnih favorita.

Inače, Bojana je na Instagramu postavila video- poruku u kojoj se zahvaljuje svima na podršci i objašnjava da je dobila mnogo poruka, ali da nema vremena da odgovori na sve. Obećala je da će po povratku u Srbiju odvojiti vreme i svima ogovoriti na poruke.

Vučić: Bojana, uz tebe sam

Bojana Stamenov ima fanove iz celog sveta i među glavnim favoritima je za pobedu, a podrška premijera Srbije Aleksandra Vučića ju je posebno obradovala. Naime, Vučić je na svom Tviter nalogu uputio javnu podršku Bojani i poželeo joj sreću tokom finalne večeri ovog muzičkog takmičenja.
- Nisam u mogućnosti da u subotu uveče prisustvujem finalu „Evrosonga“. Svim srcem želim da pobedi Bojana Stamenov i vrati „Evrosong“ u Srbiju - napisao je Vučić, a njegovu poruku su lajkovali i retvitovali Bojanini fanovi.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 23.05.2015 07:12h

    Читам ... Коментаа 0,коментара 0,коментара 0?Ја см лепо одавно говорио да сте једини лист који крши основна права на различита мишљења!Једини!По осталим новинама има редовно по неколико десетина коментара па и по пар стотина.Читаоци вам се ретко јављају јер што да се малтретирају писањем када ћете им забранити?Само ви јавно забрањујете па се деси више забрана него допуштених.Мени сте забранили низ коментара а да ни један није био непристојан.

  • info Vreme: 23.05.2015 08:58h

    sve mogu da razumem ali da je dozvolila da ovako bude debela to nerazumumem...to je strasno pa ona samo sto nepukne....pa nisu samo pevacke sposobnosti bitne, bitan je i izgled razumeo bih i da je elegantno popunjena pa bih imalo smisla...

  • dejana Vreme: 23.05.2015 09:02h

    Odlično je što Marija daje toliku podršku bojani jer je puna pozitivne energije.

  • nena Vreme: 23.05.2015 09:03h

    Marija je najbolja podrška Bojani jer je kros sve to prošla.

  • sneki Vreme: 23.05.2015 09:04h

    Bivša pobednica evrosonga je veoma jaka i sigurna osoba ,Bojani je to uzor.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP