Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GLUMICA STAJE NA LUDI KAMEN SA AMERIKANCEM DŽOELOM LUBINOM

Marija Karan se danas udaje!

Autor: B. Radulović | 24.05.2014 - 11:00:00h | Komentara: 3

Par je venčanje odložio zbog dana žalosti, te će sudbonosno „da“ izgovoriti danas u jednoj beogradskoj crkvi, a zatim nastaviti slavlje u restoranu

Marija Karan i Džojl Lubin

Marija Karan i Džel Lubin

 Nakon što su mediji otkrili da se udaje, ali i ime njenog verenika, Marija Karan nije želela da se sazna i za dan njenog venčanja, te je tajno organizovala svadbu sa Džoelom Lubinom, ali je zbog dana žalosti odložena, te će na ludi kamen stati danas u jednoj beogradskoj crkvi. Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pre dva dana je u hotelu „Skver najn“ upriličen koktel za sve zvanice, dok je glamurozno venčanje trebalo da se održi juče, ali je zbog vanrednih okolnosti odloženo.

Bračni par će živeti u Americi!
Kako saznajemo, Marija i njen suprug Džoel će živeti u Americi, tačnije u Los Anđelesu, gde on živi i radi.
- Marija je već navikla da živi u inostranstvu, tako da joj život u Americi neće biti stran. Njih dvoje će boraviti u Los Anđelesu, gde Džoel već nekliko godina unazad živi i radi. Iako će živeti u Americi, njih dvoje će dolaziti u Srbiju kako bi Marija videla svoje roditelje i rodbinu - kaže naš izvor blizak glumici.

- Marija nikako nije želela da se za njenu svadbu sazna i da je mediji prate u stopu, zato je rešila da sve to bude organizovano u tajnosti. Cela svadba je zbog vanrednih okolnosti potrajala čitava tri dana. Naime, u četvrtak je u jednom beogradskom hotelu upriličen koktel za sve zvanice, dok je venčanje trebalo da se održi juče, ali je zbog dana žalosti pomereno za danas. Nakon što se danas venčaju u jednoj beogradskoj crkvi, par će zajedno sa gostima preći u obližnji restoran, gde je organizovano svadbeno slavlje - kaže za „Alo!“ izvor blizak ovoj glumici i dodaje da je njen verenik već nekoliko dana u Srbiji sa svojom porodicom.
- Oni su već napominjali da žele da se svadba organizuje u Beogradu, te je Džoel tako pristigao sa svojom porodicom pre nekoliko dana. On boravi sa Marijom u njenom stanu u Beogradu, dok su njegovi gosti smešteni u hotelu. Moram da napomenem da gosti do poslednjeg trenutka nisu znala u koliko sati treba da se pojave na proslavi, jer Marija nije želela da se sazna za njenu svadbu. Nije mi jasno zbog čega krije venčanje - rekao je naš izvor blizak Karanovoj, i dodao da će njih dvoje, kada se vrate u Ameriku, organizovati zabavu i za ljude koji nisu mogli da dođu u Srbiju.
 
Poslednji komentari
  • Boki Vreme: 24.05.2014 12:17h

    E,tako me zabole.....

  • Ludi ja Vreme: 24.05.2014 18:27h

    Jel' treba da zbog ove secemo vene ?? U svim desavanjima ,ovo je najmanje bitno

  • komentmiki Vreme: 25.05.2014 00:04h

    Blago njoj, ode u SAD.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP