Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUŽNA

Marija Kilibarda: Imam sve, samo mi ljubav nedostaje!

Autor: Story | 25.11.2013 - 23:00:00h | Komentara: 3

Poznatoj voditeljki Mariji Kilibardi jedino nedostaje pažnja jače plovine, ali veruje da će uskoro naći novu ljubav koja će da je usreći, ali i da učeći shvati koje su greške koje bi želela da promeni u izboru partnera rekla je za Story.

Za početak, da ponovimo pitanje Ane Ivanović: Zašto ste singl?
- Prvi put u životu odgovaram na ovakva pitanja jer sam singl nakon 13 godina i dve ozbiljne veze. A zašto sam singl? Hm! Osam meseci nije kratak period, ali kada izađeš iz veze koja je trajala devet godina, onda na ovaj vremenski interval gledaš drugačije. Dok smo bili mlađi, lakše smo prelazili preko rastanaka, što sada i nije slučaj. Kada izađeš iz nečega što je bilo čisto, i rastaneš se fer i mirne savesti, ipak je potrebno vreme da se emotivno očistiš i nastaviš dalje, da u srcu napraviš mesto za nekog novog.

Verujete li u prijateljstva nakon ljubavi?

- Sa svojim bivšim momcima (čitajte dvojicom) imam odličan odnos, posebno zato što sam veoma emotivno vezana i za njihove porodice. Naravno, daleko je to od nekog prijateljstva i ispijanja kafe, ali nakon svega sa bivšim ljubavima mogu da se čujem, razmenim rođendanske čestitke, čestitam praznike... Ukoliko u nekoj životnoj situaciji mogu da mi pomognu, ne libim se da ih pozovem, što naravno važi i za njih. Nisu to klasična prijateljstva i ne verujem u takva druženja nakon ljubavi.

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda

Da li se tokom tih osam meseci promenio neki vaš stav kada je reč o emocijama i vezama?

- Da! Iako je Filipov i moj odnos bio zasnovan na poverenju i iskrenim osećanjima, to nije bilo dovoljno da naša veza opstane. Obostrana odluka o raskidu zaista jeste bolna i možda nam je baš zbog toga bilo potrebno mnogo vremena da se rastanemo, ali sada znam preko čega ne treba prelaziti. Naime, kompromise oko suštinskih stvari ne treba praviti! Naučila sam to na svojim i greškama bliskih ljudi. Postojala je opcija da sa svojim partnerom nastavim život u inostranstvu, ali sada znam da bih tako izgubila sebe! Ne bih bila srećna zato što ne mogu da se ostvarim u poslu koji jedino mogu da radim u Srbiji, bila bih udaljena od svoje porodice i prijatelja za koje sam izuzetno vezana. Na kraju, izgubivši sebe, verovatno ne bih bila dobra ni svom čoveku.

Od kada ste singl, da li se pojavio muškarac koji je zagolicao vašu pažnju?

- Jeste! (Smeh) Ali s druge strane, svakodnevno se u različitim segmentima mog života pojavljuju ljudi koji me zaintrigiraju.

Šta vas sprečava da odete korak dalje od toga?

- Iako možda ne izgleda tako, ja sam po svojoj prirodi vrlo zatvorena i teška kao crna zemlja za muškarce koje upoznajem. Čim primetim da se nekome dopadam, oko sebe postavim visoke zidove pa je momcima teško da mi priđu.

S obzirom da ste vrlo otvoreni u prijateljskim odnosima, da li ste i kada vam se neko dopada vi ta koja čini prvi korak i kreće u akciju?

- Ne krećem u akciju! Ne verujem da bih prva prišla momku, možda jedino ako imamo neki prijateljski odnos, pa da mu dam do znanja da mi se dopada. Vrlo sam smotana kada jer reč o tome. Mama je moje sestre i mene od tinejdžerskih godina učila kako treba da budemo samostalne i emancipovane jer je bila vrlo svesna toga u kakvoj gradskoj džungli odrastamo i sa čim ćemo se sve susretati. S ponosom sam tu svoju samostalnu crtu predstavljala i u muško-ženskim odnosima, ali koliko god to na početku delovalo simpatično, vremenom se ispostavljalo kako to jačem polu ipak smeta. Muškarcima zapravo treba povlađivati i dati im priliku da se zaista pokažu kao jači pol.

Nakon svega, jeste li sada spremni za novu ljubav?

- Zamišljam muškarca koji će da se pojavi i da me udari toljagom u glavu, povuče za kosu i odvuče u svoju pećinu. Muško mora da bude muško, a žena treba da bude žena. Ko smo mi da prkosimo prirodi?

Da li se pored sve pažnje koju uživate nekada osetite usamljeno?

- Nekako je i u prijateljskim odnosima i u poslu trenutno sve na svom mestu. Radim veoma lepe i isplative poslove i zaista uživam u tome, ali kada dođem kući, shvatim da mi nedostaje samo jedno, a na kraju to samo nije samo već ono najvažnije.

Jeste li neke ljubavi propustili zato što nije bilo njihovo vreme?

- Verujem da je devedeset posto stvari u tajmingu, ali i da je sada pravo vreme za ljubav! Imam osećaj da me tu negde iza ugla čeka jedna.

Kakve sve predrasude muškarci imaju kad ste vi u pitanju?

- Kako želim da budem dominantna u vezi... Uverena sam da će taj pravi umeti u meni probuditi sve ono što pravi muškarac može da pobudi u jednoj ženi. Vrlo sam emotivna i već nakon prvog poljupca, ukoliko mi je prijao, razmišljam o sledećem koraku i gde bi ta priča mogla da me odvede.

Poslednji komentari
  • vidal efremov Vreme: 26.11.2013 12:52h

    Uprkos tome sto postavlja visoke zidove prema momcima , poseduje nesumnjivo izvesnu dozu misterioznosti,izuzetna vamp-devojka koja suvereno i sigurno dominira medijskom scenom Srbije i Crne Gore.Obozavam lica kao sto je Marija Kilibarda jer je inteligentna , puna elana i ima urodjenu eleganciju !!!

  • nn Vreme: 26.11.2013 13:12h

    Dodje mi da je ozenim odmah!

  • saw Vreme: 26.11.2013 13:28h

    ja joj mogu dati ljubav ostalo nemam

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP