Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEMA KOMPLEKSE

Marija Kilibarda: Nisam džin!

Autor: Danas | 30.11.2013 - 20:00:00h | Komentara: 3

Imam 182 centimetra i osećam se sjajno, nemam komplekse, jer da je tako, nikad se ne bih popela na štikle što inače stalno radim, rekla je voditeljka

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda, voditeljka, privlači pažnju gde god da se pojavi, a koliko se priča o njenoj harizmi i lepoti, toliko je i visina nezaobilazna tema.
- Mnogo su mi dosadile priče na tu temu. Imam 182 centimetra i osećam se sjajno, nemam komplekse, jer da je tako, nikad se ne bih popela na štikle što inače stalno radim. Veliki broj javnih ličnosti je dosta niži od mene pa se zato čini da sam ja džin, ali nije tako. Uživam u svojoj koži - rekla je Kilibarda, koja trenutno vodi humanitarne emisije "Tvoje lice zvuči poznato".
Voditeljka koja se 13 godina se bavite medijskim poslom, a na samom početku radila je u pres službi pokojnog premijera Zorana Đinđića.
- Upisala sam Fakultet političkih nauka, smer socijalni rad, nisam imala prođu na žurnalistici, jer sam završila srednju medicinsku. Međutim, taj smer me nije zanimao, predmeti nisu bili inspirativni za ono čemu sam težila, već sam htela po svaku cenu da se domognem žurnalistike. Počela sam da radim ubrzo, već 13 godina se bavim ovim poslom bez predaha i nikada ničeg nisam morala da se odričem. Moj prvi angažman je bio u pres-službi pokojnog Zorana Đinđića, ali je svemu tome prethodilo višemesečno nazovimo „udvaranje“ šefu pres-službe. Ja sam počela u službi za članstvo, a pres mi je bio cilj, pa sam stalno ostajala prekovremeno, sređivala video-dokumentaciju, zakazivala konferencije za medije, pisala saopštenja i tako izborila svoje mesto. Svaka dodatna snaga se cenila, jer je bilo nezgodno vreme - rekla je Kilibarda koja je imala izlet i u sportsko novinarstvo vodeći emisiju vezanu za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 01.12.2013 12:53h

    Tako i 1/jedan/ tv voditelj/kojeg li zanimanja,bogami MENE ne vodi../ moze da kaze da nije - buva...moze da kaze, al ne vredi mu.A ti nemoj da brines ima mnogo visokih i bogatih kosarkasa, odbojkasa...

  • Mrmot Vreme: 01.12.2013 18:27h

    Ima 2 metra sa štiklama i kaže nije džin,ne nego si palčica....

  • jova Vreme: 31.12.2013 11:22h

    joj antipaticna i naporna veoma veoma***

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP