Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U ŠEMI SA BIVŠIM KOŠARKAŠEM

Marija Kilibarda zavela Radmanovića!

Autor: A. Radojević | 06.05.2014 - 12:42:00h | Komentara: 5

Da se suprotnosti privlače ovog puta pokazala je vatrena najvičica „Partizana“, voditeljka TV „Prva“ Marija Kilibarda (33), koja je navodno uspela da zavede nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Vladimira Radmanovića (33). Kako „Alo!“ saznaje, Kilibarda se već nekoliko meseci viđa sa Vladom, koji je 2013. godine svoju sportsku karijeru završio kao igrač Čikago Bulsa, a koji je kako se priča, zbog nje dolazio i na snimanja šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ koji je tada vodila.

Marija Kilibarda

Izgleda da je konačno našla gospodina pravog: Marija Kilibarda

 - Marija i Vladimir se već duže vreme viđaju, ali je ona odlučna u nameri da svoju vezu ne komentariše u javnosti. Ona je Radmanovića predstavila i prijateljima, ali, osim najbližima, njih dvoje nikome nisu detaljisali o svom odnosu. Koliko znam, odlično se slažu, iako ona navija za Partizan, a on je nekada igrao za Crvenu zvezdu - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak atraktivnoj voditeljki i dodao da je njihovo druženje trajalo još tokom takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“ koje je Marija vodila.

Vladimir Radmanović

Bez komentara na novu ljubav: Vladimir Radmanović | Foto: Beta AP

 - Njih dvoje se baš dugo viđaju, a Vladimir je nekoliko puta dolazio na snimanja emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, koju je Marija vodila sa Petrom Strugarom. Inače, nekoliko puta su viđeni u beogradskim restoranima, ali su uspešno krili svoju zaljubljenost, da niko nije posumnja da su u vezi - kaže naš izvor bizak Kilibardi.
U nameri da dobijemo komentar od voditeljke, kotaktirali smo sa njom, ali kako se nije javljala na telefon, zamolili smo je SMS-om da nam se javi.

- Nisam u mogućnosti da pričam. Na nekoj sam konferenciji. Pustite mi poruku ako vam je važno - napisala je Marija u SMS-u, a nakon što smo joj objasnili o čemu se radi, do zaključenja ovog broja nije odgovorila na naše pitanje.


Sve ljubavi Marije Kilibarde!

Marija, za razliku od pojedinih kolegnica, ne može se pohvaliti dugim spiskom bivših muškaraca. Naime, atraktivna voditeljka je svojevremeno bila sedam godina u vezi sa izvesnim Filipom, o kom nikada previše nije pričala. Nakon Filipa, Kilibarda je tri godine provela u ljubavi sa bivšim rukometašem Ognjenom Kajganićem, a nakon što se 2011. godine sa njim razišla, ponovo se pomirila sa Filipom.
Ipak, njihova ljubav je trajala dve godina, a Marija nije krila da je u životu volela samo dva muškarca.
 
Poslednji komentari
  • QQ-LELE Vreme: 06.05.2014 13:16h

    Radmanovic je poceo kosarkasku karijeru u Partizanu, kasnije je igrao za ugaseni klub sa Malog Kalemegdana Crvenu Zvezdu.

  • filip Vreme: 09.05.2014 10:06h

    Test komentar

  • filip Vreme: 09.05.2014 10:12h

    test

  • tito Vreme: 09.05.2014 10:15h

    Dasdasd

  • tito Vreme: 09.05.2014 10:17h

    Titp

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP