Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FITNES INSTRUKTORKI POZLILO KADA JE ČULA ZA AFERU SVOG SUPRUGA

Marija se srušila kad je videla da je Kubura vara!

Autor: Ekipa VIP | 01.10.2014 - 09:30:00h | Komentara: 14

Poznata fitnes instruktorka Marija Savić Srećković nije ni pomišljala da će stvari u njenom braku krenuti nizbrdo, a kada je videla fotografije na kojima se njen suprug Aleksandar Srećković Kubura ljubi sa Petrom Radivojević, istog trenutka joj je pozlilo. Marija se ceo dan nije javljala ni najbližim prijteljima, a kako saznajemo, trenutno ne želi da vidi Kuburu, sa kojim ima dva sina, Aleksu i Vanju.

Trenutno ne  želi da vidi  muža: Marija Savić  Srećković

Trenutno ne želi da vidi muža: Marija Savić Srećković | Foto: Petar Marković

- Marija i Kubura su sve vreme živeli zajedno sa svojom decom, iako je on nju varao sa mlađom devojkom. Ona nije ni pomišljala da se ovako nešto dešava, a kada je videla fotografije, bukvalno joj je pozlilo. Ona je trenutno u šoku, ne javlja se ni najbližim prijateljima i još uvek ne zna šta je pametno da u ovom trenutku uradi. Kubura je pokušao da joj objasni o čemu se radi, ali nije želela da ga sluša, već u ovom trenutku hoće da bude sama. Nikada nije ni pomišljala da će se baš njoj desiti ovako nešto - započeo je priču naš izvor blizak porodici Savić Srećković i dodao da se ni poznati glumac ne javlja na svoj telefon.

Petra postavila Kuburinu sliku na Fejsbuk!

Petra Radivojević, koja je inače 18 godina mlađa od Aleksandra Srećkovića Kubure, postavila je na svoj Fejsbuk i Instagram profil fotografiju sa snimanja filma, a na kojoj je i glumac. Ona je inače, njegova koleginica i zajedno su radili na jednom filmskom ostvarenju, a Petra je pored fotografije postavila i srce, koje je, verovatno, upućeno Kuburi.

- On je telefon ostavio po strani i ne želi da se javlja na sve pozive. Svojoj devojci je takođe zabranio da bilo kome priča o njihovoj vezi jer ne želi da novinari saznaju sve detalje. Njemu je žao što se sve ovako desilo i što je Marija na ovaj način saznala za njegovu aferu. Ipak, trenutno razmišlja samo o tome kako da sredi svoj život i nastavi dalje. Nisam siguran, ali postoji velika mogućnost da oni neće nastaviti da žive zajedno - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Kako bismo čuli komentare Aleksandra i Marije, pokušali smo da stupimo s njima u kontakt, ali do zaključenja ovog broja se nisu javljali na telefon, dok smo u Marijinom fitnes centru dobili potvrdu da joj je loše.

Petra ćuti o  ljubavi sa glumcem

Petra ćuti o ljubavi sa glumcem

 
- Ja celo jutro pokušavam da je dobijem, ali se ne javlja na telefon. Kako sam čuo od prijatelja koji su pričali sa njom, ona je loše i baš je depresivna. Mislim, znate šta se desilo, ona je u velikom šoku - rečeno nam je u Marijinom fitnes centru, dok Kuburina ljubavnica Petra Radivojević nije želela da komentariše ovu priču.

Ne javlja se na telefon: Aleksandar Srećković Kubura

Ne javlja se na telefon: Aleksandar Srećković Kubura | Foto: Dušan Milenković


- Ja zaista nemam nikakav komentar u ovom trenutku. To je sve što mogu da vam kažem sada - bilo je što je za „Alo!“ rekla Petra.

Marija pre 20 dana pričala o braku!

Marija Savić Srećković je pre 20 dana je govorila o svom braku i odnosu sa Aleksandrom u emisiji „Premijera“ na Televiziji „Pink“.
- Naravno, razlikuju se ljudi, ali šta je najbitnije, pa ljubav, bez toga ništa. S druge strane je poštovanje i moramo da tolerišemo i dozvolimo da se svako ostvari na drugi način, odnosno u svom poslu, da ne sputavamo jedno drugo - rekla je Marija i dodala da su ona i Kubura preživeli krizni period.
- Mislim da su za nas bile dobra lekcija i iskustvo one krizne godine i verujem da kad prođete loš period velike borbe za egzistenciju, da je onda lako kad ima, ali je bitno da istrajemo i kada nema - izjavila je Marija i objasnila zašto deset godina nisu išli zajedno na more.
- Mi smo uspeli da potrošimo sve ono što je bilo neophodno i što se dešava normalnim porodicama, da redovno letuju svi zajedno, da redovno odlaze na skijanje i neka putovanja. Kod nas je taj letnji period uglavnom bio okupiran mojim pripremama za takmičenje, jer je u septembru uvek bila udarna sezona fitnes takmičenja. Aleksandar je često snimao van zemlje, tako da nam je proletelo nekih deset godina da nismo uspeli da otputujemo zajedno na more - rekla je Marija.

Poslednji komentari
  • ljilja Vreme: 01.10.2014 13:44h

    Naravoučenije, većina muškaraca su pedofili, kada im se u nekim zrelijim godinama javlja želja za dosta mlađim djevojkama, a koje im, po svemu sudeći, mogu biti kćerke, pa i unuke. Ne možeš bas sve da nađeš u jednoj osobi, ali budi pametan pa i ako "skreneš" budi frajer pa to odradi da nikog ne boli glava. Ne, nego hoće mladu piletinu pored sebe, pa kada im ona alatka zakaže, piletina će im vratiti ono što su uradili svojim ženama. Ali, bogami, to je postala epidemija - mlada djevojka i babac pored nje.

  • olga Vreme: 01.10.2014 14:08h

    i sad je kubura neki frajer...ma dajte...Marije je BOG

  • jelena Vreme: 01.10.2014 15:43h

    Puna podrska za Mariju da istraje u ovom haosu i dovede svoj zivot u red.A mladoj g-djici savetujem da se okane ozenjenih muskaraca,i prosto mi nije jasno sta je u njoj nasao jer deluje tako bezlicno bez obzira na svoju mladost.Marija je dama u svakom pogledu za nju.

  • Dragan Vreme: 01.10.2014 16:41h

    E Kubura, Kubura baš si kubura. Imao si sve sad nemaš ništa.

  • Srušiće se i on Vreme: 01.10.2014 17:33h

    kad shvati kakvu je glupost napravio zamenivši ženu klinkom željnom njegove zvezdane prašine........ili on misli da nju nešto "drugo" oduševljava....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP