Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZAPALILA!

Marija Šerifović pobegla za SAD!

Autor: I. T. - D. T. | 21.01.2015 - 12:00:00h | Komentara: 0

Kao i predhodnih dana Poreska uprava nastavila je sa proveravanjem pevača kada su u pitanju njihove obaveze prema državi, pa su se i juče nekolicina njih uputila kako bi se odazvala pozivu i tako priložili potvrde i račune o njihovim prihodima, ali ima i onih koji su “zapalili” od ove ustanove, a jedna od njih je i evrovizijska pobednica Marija Šerifović.

Pevačica danima izbegavala Poresku, a onda zbrisala preko bare

Pevačica danima izbegavala Poresku, a onda zbrisala preko bare | Foto: Zoran Ilić

Iako je prema našim saznanjima trebalo da se pojavi još u prošli četvrtak pred poreskim organima, pevačica je danima izbegavala da se pojavi. Kako saznajemo, Marija je baš tog dana kad je trebalo da se javi u Poresku avionom doputovala iz Nemačke, ali je ovu ustanovu zaobišla. Prema našim saznanjima, Šerifovićeva je u prošlu subotu otputovala za Ameriku iz koje se navodno neće vraćati do sledeće godine.


Ipak, ima i onih koji se se odazvali pozivu inspektora, a među njima je folk pevač Mitar Mirić, koji je na razgovor došao nešto pre 10 časova, i zadržao oko dva sata, i Era Ojdanić koji je stigao nešto kasnije, oko 11.45 časova.
- Prijavio sam svu svoju imovinu, redovno plaćam porez i ne bojim se ničega - bio je kratak Mitar Mirić, dok je Era Ojdanić pojasnio naširoko neke svari tvrdeći da su pevači nezaštićeni.

Pevali u Poreskoj: Mitar Mirić i Era Ojdanić

Pevali u Poreskoj: Mitar Mirić i Era Ojdanić


- Prvi put se susrećem sa ovom institucijom, a od papira sam doneo obraz! Trebalo je ovo ranije da naprave. Ovu profesiju niko ne priznaje i niko ne razume. Nismo zaštićeni i nemamo nikakva prava u ovoj državi. Država mora da ulaže u nas ako hoćemo invalidsko osiguranje sami moramo da ga zaradimo i platimo. Čistačice lakše dobiju kredit od nas. Kravu ako pomuzeš mora neko da je nahrani, tako i mi moramo da se prehranimo. Ova država nas ne štiti - rekao je Ojdanić na ulasku u Poresku upravu. Međutim, nakon obavljenog razgovora koji se završio u 14.15 pevač je kazao:

- Uvek sam plaćao porez kada sam prelazio limit građana. Nemam pojma ko je utajio 87 miliona, to će inspektori saznati. Od imovine sam sve prijavio: stan i lokal na Čukaričkoj padini, lokal u Požeškoj ulici, četvrtinu motela jer se deli na četiri dela. Kompletno imanje u selu Stepojevac ostalo mi je od roditelja. Od imovine u inostranstvu prijavio sam dva apartmana u Crnoj Gori, dok sam od pokretne imovine prijavio automobil i traktor - ispričao je Ojdanić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP